Dunaújváros Hetilap

Igazi fesztiválhangulattal várta a plazmaadókat a Duna Plazma

doszerk - 2022. június 24. 10:00

Ahogy azt a plazmaadók megszokhatták, újabb vidám hangulatú extra nappal készültek az egészségügyi centrum dolgozói a zene világnapja alkalmából kedden – a nap fő témája ezúttal a fesztivál és a hozzá tartozó partihangulat volt. (X)

A látogatók és érdeklődők most sem maradtak ajándék nélkül, hiszen mindenki vihetett haza emlékbe a centrum logójával ellátott poharat. 

Irány a Balaton Sound!

Frissítőnek egy-egy alkoholmentes ízesített sört kapott mindenki a plazmaadás illetve az alkalmassági vizsgálat végén. A nap fődíját ezúttal is a plazmaadók között sorsolták ki, amely egy Balaton Sound belépőjegy volt. 
Az erre a napra készített instagram keret is nagy népszerűségnek örvendett a plazmaadók körében, sokan barátaikkal együtt készítettek képet, amelyet saját közösségi oldalukon is megosztottak. A megosztók között egy JBL hangszórót sorsolnak ki – az eszköz szintén elmaradhatatlan kelléke a nyári összejöveteleknek. 

Fergeteges hangulat DJ Oszival

A nap csúcspontja a Rádió1 műsorvezetője, DJ Oszi érkezése volt, aki azonnal fergeteges hangulatot varázsolt változatos zenéivel. A retró stíluson keresztül egészen a mai slágerekig mindenki megtalálhatta a maga ízlésének megfelelő ritmust. A Duna Plazma dolgozói a plazmaadókkal együtt táncoltak, énekeltek – közösen zökkenve ki a hétköznapok szürkeségéből. 

A február óta üzemelő egészségügyi centrum az eddigi legjobb hangulatú, legszínesebb extra nappal kezdte a nyári buliszezont. 

Az egyre gyarapodó közösség a jókedv és az ajándékok ellenére sem feledkezik meg a lényegről, a segítségnyújtásról és életmentésről.  Aki plazmaadó, olyan betegek gyógyulásáshoz járul hozzá, mint a hemofíliás betegek, immunhiányos, transzplantáción átesett emberek vagy akár a súlyos égési sérültek. 
A centrum dolgozói a jövőben is várják segítő szándékú leendő és meglévő plazmaadókat. A segítséget minden alkalommal frissítő italokkal, kávéval, ínycsiklandozó finomságokkal, különleges napokkal és pénzbeli juttatásokkal honorálják. 

Ki lehet plazmaadó?

Plazmát minden egészséges, 18-60 év közötti személy adhat, akinek testsúlya 50-130 kg között van és megfelel az alkalmassági vizsgálaton. 

Aki ad, az kap is! Havonta akár 50.000 Ft-ot is összegyűjthetnek a segítő szándékú, rendszeres plazmaadók! 

Keresse bátran a Duna Plazma munkatársait, készséggel állnak az Ön rendelkezésére is: 
Cím: 2400 Dunaújváros, Béke tér 3.
Telefonszám: +36 70 657-0335
www.dunaplazma.hu

A rovat további hírei: Közélet

Na még egyszer a Sugárúti Fesztiválról

Na még egyszer a Sugárúti Fesztiválról

2022. júl. 01.

A programot és a kedvcsinálót már pattintottam, ezúttal egy utolsó utáni hangképes szíves invitáció, valamint az útlezárások sora következik. Mutatom!

Gazdag közösségi programokkal készülnek

Gazdag közösségi programokkal készülnek

2022. júl. 01.

A megyés püspök fogadása koronázza meg a dunaújvárosi római katolikus közösség nyár eleji programjait – Spányi Antal főpásztor szombaton áldja meg a Krisztus Király Főtemplom kilencedik festett üvegablakát.

 "... minden egyes nap küzdenek értünk..."

"... minden egyes nap küzdenek értünk..."

2022. júl. 01.

A Semmelweis-nap alkalmából köszöntötte az egészségügyi intézmények összes dolgozóját Pintér Tamás, a polgármester köszöntőjét betűhíven közöljük.

A forróság figyelmeztet a döntések fontosságára

A forróság figyelmeztet a döntések fontosságára

2022. jún. 30.

A nyár első hőségriasztása szolgált alapul arra a tájékoztatóra, amelyet a város klímastratégiájáról tartott Szabó Zsolt gazdasági és koordinációs alpolgármester. Fontos tervekről is szó esett.

Dunaújváros teljes területén korszerűsítik a közvilágítást

Dunaújváros teljes területén korszerűsítik a közvilágítást

2022. jún. 30.

Nyílt ülést tartott az önkormányzat közgyűlése a Városházán ma délelőtt – a tanácskozás összehívását a pénzügyi, gazdasági és városüzemeltetési bizottsága kezdeményezte, mégpedig a következő nyílt ülésig nem halasztható ügyekben.

Zárva tart a Polgármesteri Hivatal pénteken

Zárva tart a Polgármesteri Hivatal pénteken

2022. jún. 30.

A köztisztviselők napjának ünnepét ünnepi zárva tartással ünneplik. (Ünnepélyesen.)

Négy hónap egy dán népfőiskolán – várják a jelentkezéseket

Négy hónap egy dán népfőiskolán – várják a jelentkezéseket

2022. jún. 30.

Dunaújvárosi fiatalok előtt is nyitott az a program, amelyre jelentkezőket vár a Mezőföld Népfőiskolai Társaság – a négy magyar résztvevő négy hónapot tölthet egy dán népfőiskolán augusztustól decemberig. Ragadd meg az alkalmat – jelentkezz!