Kialakult a legjobb négy mezőnye

spigott - 2022. június 25. 12:56

Nagy különbségű győzelmeket aratva biztosította be elődöntős helyét a Dunaújváros Kupában az APR-Tech és a Jóbarátok együttese is.

Kép: DLSZ-archív

Két összecsapással fejeződött be a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköre pénteken este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzések tétje az volt, hogy melyik együttes jut tovább a B-csoportból az elődöntőbe, s ki lesz az, aki csak az 5-7. helyért folytathatja a küzdelmeket.

A legelőnyösebb helyzetből az APR-Tech FC várhatta a fordulót, ugyanis két győzelemmel a háta mögött vágott neki utolsó mérkőzésének, melyen a vártnál lényegesen simábban, 13-2-re győzte le a forduló előtt még második PW-Shield együttesét, így természetesen csoportelsőként jutott be a legjobb négy közé.

A nap második találkozóján a Jóbarátok gárdájának mindenképpen nyernie kellett a Tour-Mix ellen ahhoz, hogy biztosítsa helyét az elődöntőben, s Mazán Balázsék nem is hibáztak, már az első felvonás után 8-1-re vezettek, majd a második huszonöt percben újabb nyolc gólt szerezve arattak kiütéses, 16-3-as sikert, így csoportjuk második helyén végezve ők jutottak be a sorozat elődöntőibe, melyeket hétfőn este rendeznek meg a DLSZ Arénában.

Eredmények
APR-Tech FC - PW-Shield Kft. 13-2 (6-0)
Tour-Mix - Jóbarátok 3-16 (1-8)

A Dunaújváros Kupa csoportjainak végeredménye

A-csoport: 1. Multisteel Hungary 9 pont, 2. Hangover 6 pont, 3. Bronz Kávézó Dunabiztos 3 pont, 4. Real Concord 0 pont.

B-csoport: 1. APR-Tech FC 9 pont, 2. Jóbarátok 6 pont, 3. PW-Shield Kft. 3 pont, 4. Tour-Mix 0 pont.

Az elődöntők párosítása
2022. 06. 27. 19:00 APR-Tech FC - Hangover
2022. 06. 27. 20:00 Multisteel Hungary - Jóbarátok

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.