Kiváló programnak ígérkezik a Resti Családi Nap szombaton

Terdik Péter - 2022. június 16. 8:28

A forgatag színes programokat és elfoglaltságokat ígér a látogatóknak az új Vasmű úti zárt kutyafuttató környékén – szombaton várják a kavalkádba az érdeklődőket.

A koronavírus-járványt követően ismét egyre több, és egyre jobb programok valósulnak meg Dunaújvárosban. Mint arról Barta Endre alpolgármester, v beszámolt, hosszú idő óta szerettek volna a beharangozott családi naphoz hasonló rendezvényeket szervezni.

A városlakók szórakoztatására 

Az eseménnyel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Resti Csalái Nap számos kiváló programmal várja majd a látogatókat. Az új Vasmű úti zárt kutyafuttató (és környéke) kiváló helyszínt biztosít az ehhez hasonló rendezvényekhez. Barta Endre ennek apropóján kiemelte, nagyon várták már, hogy pandémiás időszakot követően megszervezhessék ezt a programot: ahogy régen, úgy most is élettel telhet meg a terület.

Kulináris élmény 

A kezdeményezést Dunaújváros Önkormányzata mellett a Resti étterem is támogatta – mint arról Bloz Endre az étterem tulajdonosa beszámolt, a leendő látogatók az étterem munkatársainak jóvoltából kiváló ételeket kóstolhatnak majd a rendezvényen. 
Kiemelt céljuk, hogy a városlakók a szórakozás mellett kiváló minőségű ételek fogyasztásával is megkoronázhassák a családi napot.

Színes programkínálat 

A tájékoztatón Barta Endre alpolgármester ismertette a rendezvény programjait. Hangsúlyozta, az elfoglaltságok úgy lettek összeállítva, hogy fiatalok és idősebbek egyaránt megtalálják a számukra kedves elfoglaltságokat.

Íme, a teljes választék, mindenkit szeretettel várnak!

(Fotó: Végh Zoltán; illusztráció: dunaujvaros.hu)

A rovat további hírei: Mozaik

Végre némi lehűlés, végre némi csapadék!

Végre némi lehűlés, végre némi csapadék!

2022. aug. 08.

Az elmúlt hetek tikkasztó hőségének egyelőre vége, csapadék és némi lehűlés várható a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint. Az eső nagyon kell, jöjjön, jöjjön!

DSTV: a valóra vált álom

DSTV: a valóra vált álom

2022. aug. 06.

Nemes kezdeményezésről tudósít a DSTV összeállítása. A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület három, a településünkön elszállásolt ukrajnai háború elől menekült fiatalnak biztosított horgászati lehetőséget a közelmúltban. Hangkép.

DSTV: erőnek erejével

DSTV: erőnek erejével

2022. aug. 05.

A chilitermesztés műhelytitkaiba avat be a DSTV összegzése. Schreiber Gábor egész vállalkozást épített szenvedélye köré – csípős csodái nagy népszerűségnek örvendenek a termelői piacok vendégei körében. Hangkép.
 

Célegyenesben a felkészülés augusztus 20. ünnepére

Célegyenesben a felkészülés augusztus 20. ünnepére

2022. aug. 04.

Helyszínbejárás és programismertető, több helyszín és gazdag kínálat, fontos tudnivalók és fontos kérés az ünneplők felé – bár még heteket kell várni a jeles napra, már éles kontúrokat ölt az augusztus 20-án esedékes ünnepi kínálat képe. Lássuk!

DSTV: diáktábor a Duna-parton

DSTV: diáktábor a Duna-parton

2022. aug. 04.

Helyi és környékbeli kisdiákoknak szerveztek nyári tábort a DESE Szabadidőparkjában, derül ki a DSTV összegzéséből. A sok mozgással, játékkal színezett Duna-parti program nagy sikert aratott a résztvevők körében. Hangkép.
 

Élménydús volt a "Strandok Éjszakája"

Élménydús volt a "Strandok Éjszakája"

2022. aug. 02.

A pont rosszkor jött hidegfront csappantott a résztvevők körén, de ennek ellenére is sikerként könyvelhetjük el a Standok Éjszakája dunaújvárosi programját – a késő esti csobbanásra múlt szombaton várták a vendégeket az élményfürdőben.

Nagy durranás volt a "bömbisek" aszfaltkoptatása (galériával)

Nagy durranás volt a "bömbisek" aszfaltkoptatása (galériával)

2022. aug. 01.

Mind a verdás résztvevők, mind a közönség körében osztatlan sikert aratott a BMW-k rajongóinak szervezett DSC OFF BMW Találkozó – a Fejér Megyei Bömbisek és az EVILS Egyesület rendezvényének a hét végén adott otthont Dunaújváros.