Véghajrá a Campusban

spigott - 2022. június 8. 12:30

Magabiztos győzelemmel szerezte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának ezüstérmét a Multisteel Hungary együttese.

Kép: DLSZ-archív

Három összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának utolsó fordulója kedden este a DLSZ Arénában.

A nap első találkozóján a kilencedik helyezett Irapuato és a második Multisteel Hungary együttesei léptek pályára, s utóbbi azzal a tudattal vágott neki a meccsnek, hogy egy újabb győzelemmel bebiztosítja második helyét a bajnokságban. Török Dávidék ennek szellemében is kezdték a csatát, korán vezetést szereztek, s előnyüket fokozatosan növelve arattak nagyon sima 10-2-es győzelmet, amivel megszerezték a Campus II. osztály idei ezüstérmét.

A negyedik Gyalog Galopp és a hetedik FC APR-Tech találkozója lényegesen szorosabbnak ígérkezett, s ahhoz, hogy előbbi odaérjen a dobogóra, mindenképpen nyernie kellett volna. Ellenfelének azonban más tervei voltak, s az első félidő hajrájában szerzett gólokkal meglépett 2-0-ra, s bár Petrás Gáborék a második felvonásban egalizáltak, erre is volt válasza a Rabijász Dávidéknak, akik újabb két találatot szerezve 4-2-es győzelemmel zárták a szezon küzdelmeit.

A nap utolsó összecsapásán az utolsó előtti Fast Fox és a hatodik PW-Shield játékosai néztek egymással farkasszemet. Az esélyesebb "pajzsosok" szűk negyed óra után meg is szerezték a vezetést, melyet a félidő vége előtt meg is dupláztak, s mivel a második felvonásban újabb három góllal szomorították ellenfelüket, a rókák szépítése már későn jött, így a PW-Shield végül 5-1-es győzelemmel szerezte meg három pontot.

Eredmények
Irapuato - Multisteel Hungary 2-10 (0-6)
Gyalog Galopp - FC APR-Tech 2-4 (0-2)
Fast Fox - PW-Shield Kft. 1-5 (0-2)

A Campus II. osztály állása: 1. Maradék 46 pont, 2. Multisteel Hungary 41 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 36 pont, 4. Gyalog Galopp 35 pont, 5. PW-Shield Kft. 33 pont, 6. FC APR-Tech 32 pont, 7. Tízpróbások 32 pont, 8. Varázs Kép 27 pont, 9. Irapuato 10 pont, 10. Fast Fox 6 pont, 11. B.T. Mirage 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.