Véghajrá előtt a kupában

spigott - 2022. június 24. 7:30

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

Kép forrása: DLSZ

Immáron huszadik alkalommal rendezi meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozatot. Az idei megméretésre nyolc, a városi kispályás labdarúgó bajnokságban szereplő együttes nevezését fogadták el a szervezők, s a résztvevők a csoportkörrel kezdték meg a csatározásokat, majd három fordulót követően az egyenes kieséses szakasszal, illetve a helyosztókkal folytatódnak majd a küzdelmek.

Melyek lassan a véghajrájához közelednek, hiszen a csapatok már két és fél körön túl vannak a csoportban, s az már eldőlt, hogy az A csoportból a Multisteel Hungary, valamint a Hangover együttesei jutottak be az elődöntőbe, míg a Bronz Kávézó Dunabiztos az ötödik, a Real Concord a hetedik helyért játszhat majd a sorozat utolsó szakaszában. A B-jelű négyesben az APR-Tech FC áll jelenleg az élen, a PW-Shield és a Jóbarátok három-három pontot szerzett eddig, de esélyük még nekik is van a továbbjutásra, míg a Tour-Mix gárdája minden bizonnyal a hetedik helyért léphet majd pályára a helyosztók jövő heti találkozóin.

A Dunaújváros Kupa csoportjainak állása

A-csoport végeredmény: 1. Multisteel Hungary 9 pont, 2. Hangover 6 pont, 3. Bronz Kávézó Dunabiztos 3 pont, 4. Real Concord 0 pont.

B-csoport: 1. APR-Tech FC 6 pont, 2. PW-Shield Kft. 3 pont, 3. Jóbarátok 3 pont, 4. Tour-Mix 0 pont.

A B-csoport mai mérkőzései
2022. 06. 24. 19:00 APR-Tech FC - PW-Shield Kft.
2022. 06. 24. 20:00 Tour-Mix - Jóbarátok

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.