Véghajrá előtt a kupában

spigott - 2022. június 24. 7:30

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

Kép forrása: DLSZ

Immáron huszadik alkalommal rendezi meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozatot. Az idei megméretésre nyolc, a városi kispályás labdarúgó bajnokságban szereplő együttes nevezését fogadták el a szervezők, s a résztvevők a csoportkörrel kezdték meg a csatározásokat, majd három fordulót követően az egyenes kieséses szakasszal, illetve a helyosztókkal folytatódnak majd a küzdelmek.

Melyek lassan a véghajrájához közelednek, hiszen a csapatok már két és fél körön túl vannak a csoportban, s az már eldőlt, hogy az A csoportból a Multisteel Hungary, valamint a Hangover együttesei jutottak be az elődöntőbe, míg a Bronz Kávézó Dunabiztos az ötödik, a Real Concord a hetedik helyért játszhat majd a sorozat utolsó szakaszában. A B-jelű négyesben az APR-Tech FC áll jelenleg az élen, a PW-Shield és a Jóbarátok három-három pontot szerzett eddig, de esélyük még nekik is van a továbbjutásra, míg a Tour-Mix gárdája minden bizonnyal a hetedik helyért léphet majd pályára a helyosztók jövő heti találkozóin.

A Dunaújváros Kupa csoportjainak állása

A-csoport végeredmény: 1. Multisteel Hungary 9 pont, 2. Hangover 6 pont, 3. Bronz Kávézó Dunabiztos 3 pont, 4. Real Concord 0 pont.

B-csoport: 1. APR-Tech FC 6 pont, 2. PW-Shield Kft. 3 pont, 3. Jóbarátok 3 pont, 4. Tour-Mix 0 pont.

A B-csoport mai mérkőzései
2022. 06. 24. 19:00 APR-Tech FC - PW-Shield Kft.
2022. 06. 24. 20:00 Tour-Mix - Jóbarátok

A rovat további hírei: Sport

Másodikként tovább

Másodikként tovább

2022. jún. 25.

Remek második félidei játékának köszönhetően magabiztos, négygólos győzelmet aratott Kanada ellen a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokságon.

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.