Fiatal középpályással erősített a DFC

doszerk - 2022. július 24. 7:30

A mindössze húsz éves Irimiás Gergő a Budapest Honvéd együttesétől érkezett a dunaújvárosi labdarúgókhoz.

Kép forrása: Dunaújváros FC

Mint arról beszámoltunk, két felkészülési mérkőzést is játszott szombaton délelőtt a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, mely kettéosztott kerettel lépett pályára a Mór, valamint a főnix FC ellen. Előbbi összecsapáson egy új játékos is pályára lépett együttesünkben, s mint az labdarúgóink közleményéből kiderült, Irimiás Gergő Dunaújvárosban is folytatja pályafutását a 2022/2023-as szezonban.

A fiatal, mindössze húsz esztendős játékos a Budapest Honvéd neveltje, az elmúlt években a fővárosiak mellett játszott kölcsönben Ajkán is, míg tavaly a piros-feketék NB III-as csapatában szerepelt, de egyszer bekerült a Honvéd NB I-es keretébe is."Határozott, tipikus labdaszerző játékos. A mellette lévő rutinos középpályásoktól sokat tanulhat. Horváth Ferenccel már dolgozott együtt, az ő ajánlására érkezett együttesünkhöz." - fogalmazott dr. Dobos Barna klubigazgató a DFC közösségi oldalán.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: közel volt a bravúr

Torna Eb: közel volt a bravúr

2022. aug. 13.

Az utolsó szer előtt még ötödik helyen állt, ám végül a hetedik pozícióban fejezte be a csapatversenyt a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar női tornász válogatott a müncheni Európa-bajnokságon.

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

2022. aug. 13.

A Budapest Jégkorong Akadémia HC elleni összecsapással vág neki az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Jól teljesített a junior csapat

Jól teljesített a junior csapat

2022. aug. 13.

Jól szerepelt a Czifra Bettina Lili, Balzsay Hanna, Bogyó Anna, Knight Anna, Maráczi Fruzsina alkotta női junior válogatott a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságának selejtezőjében Münchenben, ahol a csapatversenyben kilencedik lett, egyéni összetettben pedig Czifra Lili lett a legjobb magyar versenyző 13. pozíciójával.

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

2022. aug. 12.

Remek második félidei játékának köszönhetően aratott egygólos győzelmet a Podravka Vegeta elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2022. aug. 12.

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Most a horvátok örülhettek

Most a horvátok örülhettek

2022. aug. 12.

Hétgólos vereséget szenvedett a nyári felkészülés harmadik edzőmeccsén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a horvát Podravka Vegeta otthonában.

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.