Idén is lesz Parázs-Varázs, elkezdődött az asztalfoglalás

Terdik Péter - 2022. július 23. 16:51

A tavalyi rendezvény sikerét követve idén is a Szalki-sziget ad otthont a Parázs-Varázs rendezvénynek augusztus 20-án. A szabadstrand és környéke ad otthont a forgatagnak, amely ismét színes programsorral, kiváló hangulattal csalogatja a leendő látogatókat. 

A napokban elkezdődött az asztalfoglalás a 2022. évi Parázs-Varázs rendezvényre. Az esemény méltán népszerű a városlakók körében – a szervezők tavalyi évhez hasonlóan idén is összevonják az augusztus 20-i állami ünnepséggel a programsort. 
Programokból pedig nem lesz hiány, hiszen a városi piknik lézershow-val, koncertekkel, utánozhatatlan ízélményekkel, gyerek és felnőtt programokkal, sportolási lehetőségekkel, valamint tűzijátékkal várja majd a látogatókat. Ezzel együtt elkezdődött az asztalfoglalás is, amely bár nem kötelező, az élmény teljességéhez erősen ajánlott. 

Három csomagból lehet választani: 6.990 forintért alap (1 asztal, 2 pad), 8.990 forintért bővített (1 asztal, 2 pad, 2,5 kg faszén + gyújtós), 11.990 forintért pedig all-in (1 asztal, 2 pad, 2,5 kg faszén + gyújtós + 6 db dobozos sör)

Az asztalfoglalás menete egyszerű, a böngésző keresőjébe a parazsvarazs.com/asztalfoglalás – címet beütve a rendezvény hivatalos oldalán tudják lefoglalni az általuk választott helyet. A könnyebb tájékozódás érdekében már most elérhető vált a rendezvényhelyszín térképe, így a résztvevők könnyen megtalálhatják a számukra érdekes programokat. 
Minden további információt és részletet a rendezvény hivatalos oldalán, valamint a mellékelt plakáton láthatnak.  

(Archív fotó: Végh Zoltán, plakát: DMJV Önkormányzata)

A rovat további hírei: Mozaik

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

2023. már. 21.

Az operatív lízing könnyebbé teszi a cégek számára az autóhoz jutást úgy, hogy igazából meg sem vásárolják azt. (X)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

2023. már. 20.

Kutyás programok, kézműveskedés, tűzgyújtás és tűztánc – egyszerre volt csalogatóan látványos és szórakoztatóan izgalmas a Duna Dog Center Alapítvány és a Munkásművelődési Központ közösségi kezdeményezése szombaton. Jöhet a kikelet!

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

2023. már. 20.

Napjainkban a kertek, teraszok egyre inkább otthonunk kiterjesztett részévé válnak, hiszen a melegebb hónapokban szabadidőnk nagy részét a külső terekben töltjük. Ahelyett, hogy pusztán ad hoc jelleggel keresünk magunknak ülőhelyet, rendezzük be kényelmesen és esztétikusan a külteret is. (X)
 

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

2023. már. 20.

Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Nagyon népszerű gyógymód például az ülőfürdő is, de vajon a szakemberek javasolják-e az alkalmazását? Kiderül a cikkből! (X)

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

2023. már. 20.

A hét első fele egyértelműen napos, a második etap felhős és csapadékos lesz a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – de a lényeg: végig tavaszias, 20 fok körüli csúcsokkal!

Lépések az energiapazarlás ellen

Lépések az energiapazarlás ellen

2023. már. 19.

Az elmúlt néhány évtizedben ugrásszerűen megnőtt a kereslet az energiatakarékossági lehetőségek iránt. (X)

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

2023. már. 19.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc pentelei hőseinek nevét olvashatjuk a forradalmi emlékműnél – emlékük él, a téma történelmi vonatkozásait Kronászt Margit történész-muzeológus vendégposztja összegzi.