Küzdelmes iksz Kaposváron

spigott - 2022. július 14. 7:30

Kemény munkából érkezve, felemás félidők után ért el döntetlent kaposvári edzőmeccsén a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Kép: DO-archív

Az NB III Nyugati Csoportjának tavalyi tizedik helyezettje, a Kaposvári Rákóczi otthonában folytatta edzőmérkőzései sorozatát a harmadosztály július végi rajtjára készülő Dunaújváros FC labdarúgó csapata szerdán este. Horváth Ferenc együttese kemény munkából érkezett meg a hétközi összecsapásra, így a felkészülés ezen szakaszában egyáltalán nem volt meglepő, hogy nehezebben mozogtak a lábak, s bár jobbára a mezőnyben folyt a játék az első félidőben, a szünetig valamivel a mieink voltak aktívabbak. A fordulást követően aktívabbá váltak a kaposváriak, akik igyekeztek magukhoz ragadni a kezdeményezést, ám a dunaújvárosi védelem ezúttal is jól állta a sarat, így a Siófok elleni mérkőzéshez hasonlóan a mieink szerda esti felkészülési mérkőzése is gól nélküli döntetlennel ért véget.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: közel volt a bravúr

Torna Eb: közel volt a bravúr

2022. aug. 13.

Az utolsó szer előtt még ötödik helyen állt, ám végül a hetedik pozícióban fejezte be a csapatversenyt a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar női tornász válogatott a müncheni Európa-bajnokságon.

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

2022. aug. 13.

A Budapest Jégkorong Akadémia HC elleni összecsapással vág neki az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Jól teljesített a junior csapat

Jól teljesített a junior csapat

2022. aug. 13.

Jól szerepelt a Czifra Bettina Lili, Balzsay Hanna, Bogyó Anna, Knight Anna, Maráczi Fruzsina alkotta női junior válogatott a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságának selejtezőjében Münchenben, ahol a csapatversenyben kilencedik lett, egyéni összetettben pedig Czifra Lili lett a legjobb magyar versenyző 13. pozíciójával.

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

2022. aug. 12.

Remek második félidei játékának köszönhetően aratott egygólos győzelmet a Podravka Vegeta elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2022. aug. 12.

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Most a horvátok örülhettek

Most a horvátok örülhettek

2022. aug. 12.

Hétgólos vereséget szenvedett a nyári felkészülés harmadik edzőmeccsén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a horvát Podravka Vegeta otthonában.

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.