Véget ért a Dunaújváros Kupa

spigott - 2022. július 1. 17:16

A Jóbarátok gárdája nyerte az idei Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit, miután a döntőben háromgólos sikert aratott az APR-Tech FC ellen.

A helyosztókkal fejeződött be a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna csütörtökön este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken előbb a harmadik helyért léptek pályára a csapatok, ám a Hangover és a Multisteel Hungary összecsapását végül nem rendezték meg, mert előbbi nem tudott kiállni az összecsapásra, így a Multisteel gárdája 5-0-s sikerrel szerezte meg a sorozat bronzérmét.

A fináléban a Jóbarátok és az APR-Tech FC játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár a csoportkörben utóbbi örülhetett az egymás elleni meccs után, a döntőben a Jóbarátok kezdett jobban, s az első félidőt követően 3-1-re, míg a 35. percben már 4-1-re vezetett. Az APR-Tech persze nem adta fel a küzdelmet, hat perc alatt két gólt szerezve jött vissza a meccsbe, de a véghajrában ismét hatékonyabb volt ellenfele, s újabb két találatot elérve döntötte el a találkozót, így 6-3-as sikerének köszönhetően végül a Jóbarátok gárdája szerezte meg Dunaújváros Kupa idei kiírásának első helyét.

Képek forrása: DLSZ/Ihász Martin

A sorozat eredményhirdetésén nemcsak a legjobb csapatokat, hanem a sorozat legjobb játékosát is elismerték a szervezők, akik Mohácsi Norbertet, az APR-Tech FC játékosát tüntették ki a kupa legjobbjának járó elismeréssel.

A rovat további hírei: Sport

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

2022. aug. 09.

Remek hangulatú viadallal ért véget az Újvárosi Darts Liga egyéni versenye a Munkásművelődési Központban a mögöttünk hagyott hétvégén.

DSTV: jól halad a munka

DSTV: jól halad a munka

2022. aug. 09.

Közös nyári felkészülésük második hetébe léptek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Az eddig elvégzett munkáról, valamint az együttes helyzetéről Varga Arnolddal beszélgettünk. Hangkép.

Értékes második hely

Értékes második hely

2022. aug. 09.

Egyre jobb formát mutat a két dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

2022. aug. 08.

Tíz dobogós helyezéssel, köztük négy aranyéremmel zárták a dunaújvárosi versenyzők a Kiskundorozsmán megrendezett Táv- és Távcéllövő Országos Bajnokságot.

Irány az Európa-bajnokság

Irány az Európa-bajnokság

2022. aug. 08.

A Bácskay Csenge, Székely Zója (Postás SE), Kovács Zsófia, Mayer Gréta, Makovits Mirtill (DKSE) alkotta felnőtt női tornászválogatott ma utazott el Münchenbe az Európa-bajnokságra, a junior női csapattal közösen.

Új edző a futsalosok élén

Új edző a futsalosok élén

2022. aug. 08.

Tóth Árpád irányítja a Dunaújváros Futsal felnőtt együttesének munkáját a 2022/2023-as szezonban.

Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

2022. aug. 07.

Negyedik helyen végzett Slihoczki Ádámék kenu négyese a kanadai világbajnokság ötszáz méteres döntőjében.