Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

spigott - 2022. augusztus 7. 17:47

Negyedik helyen végzett Slihoczki Ádámék kenu négyese a kanadai világbajnokság ötszáz méteres döntőjében.

Kép: DO-archív

A 200, 500 és 1000 méteres döntőkkel folytatódott a halifaxi kajak-kenu világbajnokság ma délután, s a megméretés utolsó napán a DKSE fiatal kenusa, Slihoczki Ádám is hajóba térdelt, hogy Kollár Kristóffal, Zombori Dominikkel és Koczkás Dáviddal közösen a lehető legjobb eredményt érjék el a kenu négyesek 500 méteres fináléjában, melyben ezúttal mindössze öt ország csapata vett részt.

A rendkívül fiatal magyar egység még nem tudott beleszólni az éremért vívott csatározásokba, 250 méterig együtt haladtak a kanadai hajóval a negyedik-ötödik helyen, ám a táv második felében lehagyták legnagyobb vetélytársukat, s a végső győztes spanyol, a lengyel és az ukrán egység mögött az előkelő negyedik helyen fejezték be a szám fináléját.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.