Új edző a futsalosok élén

doszerk - 2022. augusztus 8. 7:30

Tóth Árpád irányítja a Dunaújváros Futsal felnőtt együttesének munkáját a 2022/2023-as szezonban.

Főoldali és belső kép forrása: Dunaújváros Futsal

Hivatalos közösségi oldalán jelentette be a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, hogy Tóth Árpád személyében új vezetőedzővel vág neki a 2022/2023-as szezonnak. A 39 éves szakember az előző szezonban a Dunaújváros PASE labdarúgóinál dolgozott, majd miután távozott az NB III-as alakulattól, pár meccs erejéig a pályán segített futsalosainknak abban, hogy felnőtt együttesünk meghosszabbítsa tagságát a másodosztályban, s mint azt elmondta, bízik abban, hogy a következő szezonban sikerül a felsőházba jutnia a csapattal, mely az előző héten már megkezdte felkészülését az új idény kihívásaira.

– Az elmúlt szezon sorsfordító utolsó öt fordulójában játékosként csöppentem bele a csapat munkájába, a futsallal való ismerkedésem szerencsére már az előtte lévő években megtörtént. A csapat vezetői kerestek meg ezzel a lehetőséggel, ami egy nagyon szép kihívást jelent az életemben. Némi gondolkodás után elvállaltam ezt a feladatot. A nagypályán már bemutatkoztam egy hasonló beosztásban, most ebben a sokkal gyorsabb, dinamikusabb szakágban próbálok szerencsét. Sok tanulás vár rám és a csapatra is, de bízok az elvégzendő közös munkában, ami sikeressé tehet bennünket. Szurkolóként könnyű csillogó célokat kitűzni magunk elé, de én reálisan tervezem meg a jövőnket. Hiszek benne, hogy a napi felkészülésünk során lépésről lépésre haladva, a megfelelő körülményeket élvezve, jó eredményt érhetünk el. Az elsőrendű célunk a rájátszás felső házába való bekerülés, de ahhoz rengeteg munkára van szükség.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.