Hazai rangadó előtt a DFC

spigott - 2022. szeptember 11. 7:30

A tabella harmadik helyén álló Hódmezővásárhely elleni hazai mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata ma délután négy órától.

Kép: DFC-archív

Jó formát mutat az NB III Közép Csoportjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, mely legutóbbi négy meccsét megnyerte, így hét fordulót követően a negyedik helyen áll a bajnokságban úgy, hogy hátránya mindössze kettő pont a mieinkhez hasonlóan veretlen listavezető Iváncsa mögött. Horváth Ferenc alakulata legutóbb az NB I-ben remekül szereplő Kecskemét második együttesének otthonában aratott 3-1-es győzelmet, s ez a siker azért is volt különösen értékes, mert a házigazdák több olyan játékost is pályára küldtek, akik az élvonalban harmadik helyen álló együttes tagjai.

A magabiztos, 3-1-es győzelemnek azonban nem sokáig örültek labdarúgóink, mert a hét elején már meg kellett kezdeni a felkészülést a csapatra váró újabb feladatra, mely szintén nehéznek ígérkezik, ugyanis ma délután négy órától a tabella második helyén álló Hódmezővásárhely érkezik a Dunaújvárosi Stadionba. Együttesünk mai vetélytársa egy ponttal áll a mieink előtt a tabellán úgy, hogy eddig lejátszott hét meccséből hatot megnyert, s csak az MTK második csapatának otthonában szenvedett vereséget.

Bár a Kecskemét ellen mesterhármast szerző Csiki kisebb betegséggel, míg Gergely és Tóth sérüléssel bajlódik, hazai környezetben csak a győzelem lehet a célja együttesünknek, ám ahhoz, hogy sikerüljön itthon tartani a három pontot, a játék minden elemében, védekezésben és támadásban, illetve az adódó lehetőségek kihasználásában is jó teljesítményt kell nyújtania labdarúgóinknak.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.