Kinyitották a gólzsák száját

spigott - 2022. szeptember 30. 7:05

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin)

Két mérkőzéssel folytatódott, s fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt alapszakaszának ötödik fordulója az ST Solar csoportban. A DLSZ Arénában megrendezett csütörtök esti összecsapásokon először a második helyezett Szil-Ker Ablak és a harmadik Multisteel Hungary rangadóját tekinthették meg a sportág helyi kedvelői, s a csapatok igyekeztek is jó szórakozást nyújtani a meccsre kilátogatóknak. A küzdelmes, összesen kilenc gólt hozó első felvonás végén a Multisteel örülhetett az 5-4-es előnynek, s bár a fordulás után már három góllal is vezettek Németh Lászlóék, az "ablakosok" remekül hajráztak, s egymás után lőtt három góllal megmentették az egyik pontot (7-7).

A nap második találkozóján a negyedik helyezett Jóbarátok és a még pont nélkül utolsó előtti APR-Tech FC játékosai néztek egymással farkasszemet. Előbbi lényegesen jobban is kezdett ellenfelénél, nem sokkal a félidő vége előtt már 4-0-ra vezetett, így hiába szépítettek Rabijász Dávidék, nem ígért sok izgalmat a második felvonás (4-1). Melyben tovább növelte előnyét a Szil-Ker Ablak, s ugyan az utolsó két percben kétszer is betalált az APR-Tech, a meccses összességében magabiztosan, 5-3-ra nyerték Pribék Bencéék, akik idei harmadik sikerükkel feljöttek a bajnoki tabella harmadik helyére.

Eredmények
Szil-Ker Ablak - Multisteel Hungary 7-7 (4-5)
Jóbarátok - APR-Tech FC 5-3 (4-1)

Az ST Solar csoport állása az 5. forduló után: 1. Karmacsi Autó FC 12 pont, 2. Szil-Ker Ablak 10 pont, 3. Jóbarátok 9 pont, 4. Multisteel Hungary 7 pont, 5. Gyalog Galopp 6 pont, 6. APR-Tech FC 0 pont, 7. Fast Fox 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.