Küzdelmes iksz hazai pályán

spigott - 2022. szeptember 11. 18:45

Ugyan megtartotta veretlenségét, ám nem sikerült győznie a forduló rangadóján a Dunaújváros FC labdarúgóinak a Hódmezővásárhely ellen.

Főoldali és belső kép: DO-archív

A tabellán éppen előtte, a harmadik helyen álló Hódmezővásárhely elleni hazai összecsapással folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata ma délután négy órától. Horváth Ferenc alakulatára igen nehéz találkozó várt a rendkívül szervezett vendégekkel szemben, s ezt bizonyította az is, hogy a vásárhelyi gárda az eddig lejátszott hét meccséből hat alkalommal hagyhatta el győztesen a pályát.

Itthon azonban egyértelműen a három pont megszerzése volt a célja együttesünknek, mely igyekezett erősen is kezdeni, ám a Hódmezővásárhely is jól állt bele a meccsbe, így nem sikerült kiépíteni azt a fölényt, amiben reménykedtünk. Akadt ugyan egy-egy lehetősége a Horváth-csapatnak, ám a nagyon rendezetten védekező vendégek nem igazán hagytak helyet a DFC labdarúgóinak, ráadásul a támadásaikban is volt veszély, s bizony két-három alkalommal okoztak is zavart a hazai kapu előtt. Ahogy azonban a mieink, úgy a vásárhelyi játékosok sem tudták eredményesen lezárni helyzeteiket, így a szünetre gól nélküli állással vonultak a felek.

A második felvonásban már sikerült átvennie az irányítást csapatunknak, ám továbbra sem sikerült fogást találni az vásárhelyieken, így egyszer sem tudták megtornáztatni az ellenfél kapusát labdarúgóink. A túloldalon Hegedűsnek sem volt védeni valója, az pár távoli lövés, amivel a vendégek próbálkoztak, nem vitte feljebb senki pulzusát, így az inkább küzdelmes, mint látványos mérkőzés végül igazságosnak mondható 0-0-s döntetlennel ért véget.

DFC - Hódmezővásárhelyi FC 0-0

DFC: Hegedűs L. - Ferenczy (Szunyog, 46.), Hesz, Papp, Galambos - Irimiás (Barna, 63.), Kesztyűs, Jakab (Szepessy, 84.) - Varga (Csiki, 46.), Novák (Székely, 63.), Gosztonyi. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.