Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

doszerk - 2022. szeptember 25. 9:57

A munkavédelmi ruházat viselése számtalan munkakörben nemcsak törvényi előírás miatt szükséges, hanem valóban életünket, egészségünket védi. (X) 

A napi több órás, esetenként akár 10-16 órás munkaidőben viselt ruhadarabok, cipők kényelme az egyik legfontosabb, amit figyelembe kell vennünk a választáskor. A minőségi és megfizethető munkavédelmi ruházatot kínáló cégek közül mutatjuk be önnek a több mint 100 éve alapított Portwest márkát.

Miért válasszuk a Portwest munkaruháit?

A különböző foglalkozást űzők számára eltérő típusú munkaruha, védőeszköz használatos. Számtalan variációja készült el a munkavédelmi ruhadaraboknak, cipőknek, függően attól, hogy az adott munkavégzés során milyen behatásoknak vannak kitéve a munkavállalók.

A Netpolc a Portwest munkaruházati márka egyik legrégebbi forgalmazója, mely szerint a cég kiemelkedik a többi hasonló gyártó közül, hiszen megfizethető termékeik minősége garantált. A saját gyáraikban előállított munkaruházat és védőfelszerelés kínálata minden évben megújul. A cég felhasználja az új technológiákat, így mindig innovatív módon készítik el az új ruhadarabokat, eszközöket. A 100 éve alapított vállalkozás a legmodernebb gyártási folyamatokat alakította ki az évek során, így biztosítva a nagyobb mennyiségű termelést, amellyel gazdaságosan tudják előállítani a termékeiket.

Terjeszkedés

A Portwest munkaruházati cég Írország egy kisebb városából indult, napjainkban azonban már a világon számtalan helyen megtalálható. Nemcsak a viszonteladók támogatását élvezik a különböző országokban, hanem az Európában található, nemrégiben nyitott lengyelországi raktáruk segíti a gyorsabb és hatékonyabb áruelosztást a térségben. 

Korábban a londoni központból szállították a terméket az európai viszonteladókhoz. A 14.000 négyzetméter alapterületű lengyel telephelyről szállított munkavédelmi ruházat és eszközök akár 2-5 napon belül a megrendelőnél lehetnek, mint ahogy például a Netpolc oldalán rendelt termékek is.

Divatos megjelenés a munkahelyen

Általában úgy gondolunk a munkaruházatra, mint a szükséges rosszra, mely kényelmetlen és esztétikailag sem a legdivatosabb viselet. Ez köszönhető annak is, hogy egyes ruhadarabok, cipők igen erőteljes igénybevételnek vannak kitéve, ezért megerősített, strapabíró, különleges hő- és vegyszerálló anyagokból kell, hogy készüljenek. A Portwest munkavédelmi ruházata ennek szöges ellentéte, hiszen a sporttrendek által inspirált modellek tökéletes megjelenést biztosítanak - természetesen a megfelelő védelem mellett.

Az innovatív technológia használatával a Portwest elérte, hogy ma már a legismertebb gyártók között tartják számon a világban. A fenntarthatóság jegyében újrahasznosított és fenntartható szöveteket is használnak az új munkaruházati termékek előállításánál. Kompromisszummentes fejlesztéseik ötvözik a rugalmasságot, a kényelmet és a tartósságot. A Portwest által készített egyes időjárásálló védőruházat okosfunkciókkal is kiegészül.

 

A rovat további hírei: Mozaik

Levelek a Jézuskának – már most szép siker, de folytatódik a gyűjtés!

Levelek a Jézuskának – már most szép siker, de folytatódik a gyűjtés!

2022. dec. 04.

Az elmúlt esztendőkben is nagyot gurult az autós Mikulások és a DO/DSTV stábja közös ajándékgyűjtő akciója – és már most biztos, idén is szép sikert arat a közösségi kezdeményezés. De folytatódik a gyűjtés, segíthet mindenki, aki tud!

Keressük együtt Dunaújváros Kedvenceit!

Keressük együtt Dunaújváros Kedvenceit!

2022. dec. 03.

Újra napvilágot látott a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog évzáró akciója – itt a Dunaújváros Kedvence 2022 kezdeményezés, jöhetnek, illetve mehetnek a javaslatok! Felhívás.

DSTV: ünnepelt a Tökmag Bazár

DSTV: ünnepelt a Tökmag Bazár

2022. dec. 03.

Egyéves születésnapról tudósít a DSTV összeállítása. Az MMK-ban zászlót bontott Tökmag Bazár kifejezetten a kisgyermekes családok számára életre hívott kezdeményezése folyamatos fejlődött –népszerűségét az árusok és látogatók folyamatosan növekvő száma is igazolja. Hangkép.
 

Új helyszínen, a megszokott formában szaunázhatnak a dunaújvárosiak

Új helyszínen, a megszokott formában szaunázhatnak a dunaújvárosiak

2022. dec. 01.

2021 óta töretlen népszerűségnek örvend a szauna-szeánsz Dunaújvárosban,mától régi-új helyszínen, a Dunaújvárosi Kempingben, a megszokott formában érhető el a közkedvelt szolgáltatás. 

Mezőföldtől Dániáig – a népfőiskolák útján

Mezőföldtől Dániáig – a népfőiskolák útján

2022. dec. 01.

Önkifejezés, szabadság, boldogság – ezek lesznek a fő témái annak az online bemutatónak, amelyet a Mezőföld Népfőiskolai Társaság együttműködésével szerveznek jövő csütörtökön. Idejében szólok, érdemes már most regisztrálni!

Használj esztétikus textillámpákat az otthonodban!

Használj esztétikus textillámpákat az otthonodban!

2022. nov. 30.

A textillámpák trendi kiegészítői a lakásnak, alkalmazásukkal csodás modern hatást érhetünk el. (X) 

Mesés foglalkozás az egyetemi kollégiumban

Mesés foglalkozás az egyetemi kollégiumban

2022. nov. 29.

Alkotó, fejlesztő és meseterápiás foglalkozással folytatódik a DUFiókák, vagyis a Dunaújvárosi Egyetem fenntartotta bölcsőde sorozata – immár a bölcsődében várják az érdeklődőket pénteken. Regisztrálni kell – és már lehet is!