Lehet divatos és egyben biztonságos egy munkaruházat?

doszerk - 2022. szeptember 25. 9:57

A munkavédelmi ruházat viselése számtalan munkakörben nemcsak törvényi előírás miatt szükséges, hanem valóban életünket, egészségünket védi. (X) 

A napi több órás, esetenként akár 10-16 órás munkaidőben viselt ruhadarabok, cipők kényelme az egyik legfontosabb, amit figyelembe kell vennünk a választáskor. A minőségi és megfizethető munkavédelmi ruházatot kínáló cégek közül mutatjuk be önnek a több mint 100 éve alapított Portwest márkát.

Miért válasszuk a Portwest munkaruháit?

A különböző foglalkozást űzők számára eltérő típusú munkaruha, védőeszköz használatos. Számtalan variációja készült el a munkavédelmi ruhadaraboknak, cipőknek, függően attól, hogy az adott munkavégzés során milyen behatásoknak vannak kitéve a munkavállalók.

A Netpolc a Portwest munkaruházati márka egyik legrégebbi forgalmazója, mely szerint a cég kiemelkedik a többi hasonló gyártó közül, hiszen megfizethető termékeik minősége garantált. A saját gyáraikban előállított munkaruházat és védőfelszerelés kínálata minden évben megújul. A cég felhasználja az új technológiákat, így mindig innovatív módon készítik el az új ruhadarabokat, eszközöket. A 100 éve alapított vállalkozás a legmodernebb gyártási folyamatokat alakította ki az évek során, így biztosítva a nagyobb mennyiségű termelést, amellyel gazdaságosan tudják előállítani a termékeiket.

Terjeszkedés

A Portwest munkaruházati cég Írország egy kisebb városából indult, napjainkban azonban már a világon számtalan helyen megtalálható. Nemcsak a viszonteladók támogatását élvezik a különböző országokban, hanem az Európában található, nemrégiben nyitott lengyelországi raktáruk segíti a gyorsabb és hatékonyabb áruelosztást a térségben. 

Korábban a londoni központból szállították a terméket az európai viszonteladókhoz. A 14.000 négyzetméter alapterületű lengyel telephelyről szállított munkavédelmi ruházat és eszközök akár 2-5 napon belül a megrendelőnél lehetnek, mint ahogy például a Netpolc oldalán rendelt termékek is.

Divatos megjelenés a munkahelyen

Általában úgy gondolunk a munkaruházatra, mint a szükséges rosszra, mely kényelmetlen és esztétikailag sem a legdivatosabb viselet. Ez köszönhető annak is, hogy egyes ruhadarabok, cipők igen erőteljes igénybevételnek vannak kitéve, ezért megerősített, strapabíró, különleges hő- és vegyszerálló anyagokból kell, hogy készüljenek. A Portwest munkavédelmi ruházata ennek szöges ellentéte, hiszen a sporttrendek által inspirált modellek tökéletes megjelenést biztosítanak - természetesen a megfelelő védelem mellett.

Az innovatív technológia használatával a Portwest elérte, hogy ma már a legismertebb gyártók között tartják számon a világban. A fenntarthatóság jegyében újrahasznosított és fenntartható szöveteket is használnak az új munkaruházati termékek előállításánál. Kompromisszummentes fejlesztéseik ötvözik a rugalmasságot, a kényelmet és a tartósságot. A Portwest által készített egyes időjárásálló védőruházat okosfunkciókkal is kiegészül.

 

A rovat további hírei: Mozaik

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

2024. máj. 13.

Ragyogó napsütés ma és holnap, aztán változékony folytatás – ezt ígéri a következő hétre a DO időjárási szakértője. A hét vége kifejezetten csapadékos lehet. De nagyon kell az égi áldás!

DSTV: Koltai Róbert a Móriczban

DSTV: Koltai Róbert a Móriczban

2024. máj. 13.

Az idevágó összegzést már olvashatták, jöjjön ráadásként a DSTV összeállítása: a Móricz iskola jubileumi sorozatának vendégek Koltai Róbert színművész, rendező volt a napokban – máig élő, eleven emlékek sokaságát idézte föl a remek hangulatú beszélgetés során. Hangkép.

Kikapcsolódási körkép a DVG-vel

Kikapcsolódási körkép a DVG-vel

2024. máj. 11.

Vízparti napközis tábor, Balaton-parti üdülés, vagy csobbanás az élményfürdőben – csak néhány a DVG Zrt. kínálta kikapcsolódási lehetőségek közül. A jó idő közeleg, így már most érdemes szemezgetni összeállításunkból, hogy hol is hűsölhetnek majd a gyermekek, felnőttek egyaránt.

DSTV: benépesült a pumpapálya

DSTV: benépesült a pumpapálya

2024. máj. 11.

A 38. Bringatúra után sem ért véget a kétkerekűs programok sora a városban, derül ki a DSTV összegzéséből. A pumpapályán várták a szervezők azokat a kerékpárosokat múlt szombaton délután, akik tekerés nélkül akarták próbára tenni ügyességüket. Hangkép.

Ismerd meg jobban a begóniákat!

Ismerd meg jobban a begóniákat!

2024. máj. 10.

Valószínűleg mindenki kapott már az élete során begóniát ajándékba. Gyakran adjuk anyák napjára, születésnapra, évfordulóra, hiszen szép, egyedi, nem túl drága, és sok fajtája létezik. (X)

DSTV: átadták az adományt

DSTV: átadták az adományt

2024. máj. 10.

Utolsó felvonásához érkezett az idei, 27. Jótékonysági pedagóguskoncert eseménysora, derül ki a DSTV összegzéséből. A Móricz kis csapata rövid műsorral körítve adta át az idei koncert bevételét a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának. Hangkép.

"Örökdiák" a Móriczban, fiatal művészek a Jakóban

"Örökdiák" a Móriczban, fiatal művészek a Jakóban

2024. máj. 09.

Két eseményt is rendezett a jubileumi sorozat részeként a Móricz Zsigmond Általános Iskola múlt szombaton: Koltai Róbert színművész, rendező egykori iskolájában elevenítette föl a városhoz fűződő emlékeit, a Jakó Cukrászdában folytatódott a tárlatok sora.