Nagy fordítás az ST Solar csoportban

spigott - 2022. szeptember 21. 17:15

Már csak a címvédő Karmacsi Autó FC mérlege hibátlan a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Tovább száguld a Karmacsi! (Kép: DLSZ-archív)

Két összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgók ST Solar Csoportjának negyedik fordulója a mögöttünk hagyott napokban. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a tabellán hatodik APR-Tech FC igyekezett megnehezíteni a címvédő Karmacsi Autó FC dolgát, nem sok sikerrel, mert a szoros, mindössze egyetlen gólt hozó első felvonást követően a favorit újabb négy találatot szerezve nyert 5-0-ra, megérdemelten gyűjtve be ezzel újabb pontjait.

Lényegesen izgalmasabb csatát hozott a forduló előtt harmadik Gyalog Galopp és a negyedik Szil-Ker Ablak találkozója, melynek első félidejében remekül hajráztak Petrás Gáborék, s a szünethez érve már 3-1-re vezettek. A második huszonöt percben azonban az ablakosok voltak sokkal hatékonyabbak a kapu előtt, s ezt sorozatban lőtt öt góllal nyomatékosították, így kétgólos hátrányból fordítva arattak 6-3-as sikert, amivel pontszámban beérték az éllovas Karmacsit, igaz a címvédő egy meccsel kevesebbet játszott.

Eredmények
APR-Tech FC - Karmacsi Autó FC 0-5 (0-1)
Gyalog Galopp - Szil-Ker Ablak 3-6 (3-1)

Az ST Solar csoport állása: 1. Karmacsi Autó FC 9 pont, 2. Szil-Ker Ablak 9 pont, 3. Multisteel Hungary 6 pont, 4. Gyalog Galopp 6 pont, 5. Jóbarátok 3 pont, 6. APR-Tech FC 0 pont, 7. Fast Fox 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.