Sima meccsek kispályán

spigott - 2022. szeptember 29. 12:30

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin)

Egy-egy találkozót rendeztek meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar és Campus csoportjának hatodik fordulójában a mögöttünk hagyott napokban. A DLSZ Arénában megtartott összecsapásokon először a Campus csoport csapatai, a Fejó-Therm és a Tízpróbások mérték össze egymással erejüket, ám hiába állt azonos pontszámmal a két gárda a játéknap előtt, a sorosabb első félidőt követően a Fejó sima, 8-3-as győzelmet aratva gyűjtötte be a pontokat, amivel át is vette a vezetést a tabellán.

Az ST Solar csoportban a címvédő Karmacsi Autó FC a negyedik helyen álló Gyalog Galoppal nézett farkasszemet. A várt nagy csata azonban itt is elmaradt, mert a Karmacsi már az első felvonásban hét gólig jutott úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, s ugyan a fordulás után szépített a Gyalog Galopp, erre újabb három találattal válaszolt az éllovas, mely 10-1-es sikere mellett annak is örülhetett, hogy hárompontosra növelte előnyét a Szil-Ker Ablak előtt a bajnoki táblázaton.

Eredmények

Campus csoport
Fejó-Therm Kft. - Tízpróbások 8-3 (3-2)

ST Solar csoport
Karmacsi Autó FC - Gyalog Galopp 10-1 (7-0)

A Campus csoport állása: 1. Fejó-Therm Kft. 9 pont, 2. Gamma Metál Kft. 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 4. Maradék 6 pont, 5. Tízpróbások 6 pont, 6. Varázs Kép 1 pont, 7. B.T. Mirage 0 pont.

Az ST Solar csoport állása: 1. Karmacsi Autó FC 12 pont, 2. Szil-Ker Ablak 9 pont, 3. Multisteel Hungary 6 pont, 4. Jóbarátok 6 pont, 5. Gyalog Galopp 6 pont, 6. APR-Tech FC 0 pont, 7. Fast Fox 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.