Sima meccsek kispályán

spigott - 2022. szeptember 29. 12:30

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin)

Egy-egy találkozót rendeztek meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar és Campus csoportjának hatodik fordulójában a mögöttünk hagyott napokban. A DLSZ Arénában megtartott összecsapásokon először a Campus csoport csapatai, a Fejó-Therm és a Tízpróbások mérték össze egymással erejüket, ám hiába állt azonos pontszámmal a két gárda a játéknap előtt, a sorosabb első félidőt követően a Fejó sima, 8-3-as győzelmet aratva gyűjtötte be a pontokat, amivel át is vette a vezetést a tabellán.

Az ST Solar csoportban a címvédő Karmacsi Autó FC a negyedik helyen álló Gyalog Galoppal nézett farkasszemet. A várt nagy csata azonban itt is elmaradt, mert a Karmacsi már az első felvonásban hét gólig jutott úgy, hogy cserébe egyet sem kapott, s ugyan a fordulás után szépített a Gyalog Galopp, erre újabb három találattal válaszolt az éllovas, mely 10-1-es sikere mellett annak is örülhetett, hogy hárompontosra növelte előnyét a Szil-Ker Ablak előtt a bajnoki táblázaton.

Eredmények

Campus csoport
Fejó-Therm Kft. - Tízpróbások 8-3 (3-2)

ST Solar csoport
Karmacsi Autó FC - Gyalog Galopp 10-1 (7-0)

A Campus csoport állása: 1. Fejó-Therm Kft. 9 pont, 2. Gamma Metál Kft. 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 4. Maradék 6 pont, 5. Tízpróbások 6 pont, 6. Varázs Kép 1 pont, 7. B.T. Mirage 0 pont.

Az ST Solar csoport állása: 1. Karmacsi Autó FC 12 pont, 2. Szil-Ker Ablak 9 pont, 3. Multisteel Hungary 6 pont, 4. Jóbarátok 6 pont, 5. Gyalog Galopp 6 pont, 6. APR-Tech FC 0 pont, 7. Fast Fox 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.