Telibe' vezetett – bebukott a Kőműves utcában

Öcaline - 2022. szeptember 13. 16:26

A vezetői engedélyét is bukta az az 51 éves dunavarsányi férfi, aki ittasan ült a volán mögé – a belvárosban ellenőrizték a járőrük hétfőn hajnalban. 

Ittas sofőrrel szemben intézkedtek a dunaújvárosi rendőrök, derül ki a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának összegzéséből. A szóvivői jelentés szerint az egyenruhások hétfőn hajnalban ellenőriztek egy személygépjárművet a Kőműves utcában. Az intézkedés során a sofőrnél alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, ezért őt az egyenruhások a helyszínen elfogták, majd további mintavétel céljából előállították. Az ittas sofőr vezetői engedélyét is bevonták, erősítette meg a rendőri összefoglaló – végül az 51 éves dunavarsányi lakossal szemben büntetőeljárást kezdtek a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.
A hír mellé fontos figyelmeztetéssel szolgál a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság: arra hívják fel a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! 

Kérik, ha valaki alkoholt fogyasztott, ne üljön a volán mögé – hogy mindenki hazaérjen!

(Illusztráció: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

Kiskorút rabolt ki a vonaton – vádemelés a vége

2022. nov. 22.

Újév napjára időzítette a bűncselekményt egy férfi, előbb veréssel fenyegetett, majd kirabolt egy 15 éves kamaszt. Most emeltek vádat ellene, és többszörös visszaesőként komoly büntetésre számíthat, értesült a DO.