Modern kávégépek, amelyekkel majdnem minden lehetséges

doszerk - 2022. október 18. 15:22

Ma már szinte mindenki modern kávégépekkel főzi le kedvenc italát, habár meglehet, hogy vidéken és az idős korosztály körében még mindig a kotyogó a legnépszerűbb eszköz. (X)

De most vissza a jelenbe! Melyek egy automata gép előnyei? Milyen szempontok érvényesüljenek a kiválasztás során? Lássuk csak!

Kell az a kávégép? Ez nem is kérdés!

Az első kérdés természetesen az, hogy mire fogjuk használni a kávéfőzőt. Tudjuk; kávé főzésre! De a viccet félretéve, nem mindegy, hogy például csak feketét iszunk-e, mert ilyen esetben nem biztos, hogy a legdrágább masina a mi eszközünk. Ugyanakkor érdemes körülnézni a Kávégép Bolt Delonghi kínálatában, itt mindenki megtalálhatja a hozzá illő gépet.

A tejhab és a különféle italok szerelmeseinek már inkább a zsebükbe kell nyúlniuk. Habár az automata gépek nem a legolcsóbb darabok, viszont abszolúte megérik az árukat. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy egyetlen gombnyomással varázsolják elénk a tökéletes kávét. 

Hogyan szerezzünk be hozzánk illő gépet? 

A másik lényegi szempont, hogy átlagosan mennyi kávét szeretnénk egy adott nap alatt lefőzni. Az alkalomszerű kávékészítés, sejtéseink szerint, nem igényel túl nagy kávéfőzőt, de a napi 2-3 csésze ital már bőven kimeríti a háztartási felhasználás fogalmát. Habár ilyenkor is bőven elég egy kisebb gép.

A kávéfogyasztó közösségek, esetleg a kávézók, éttermek ellátását már jóval nagyobb méretű darabok képesek megoldani. 

Végül, de nem utolsósorban tudjuk már előre, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre. A hely kialakítása során tisztában kell lennünk azzal, hogy biztosítanunk kell konnektort, és a pultmélység mértéke is meghatározó.

Minőségi Delonghi kávéfőzőkkel élmény a kávézás!

Na és akkor jönnek azok a Delonghi gépek, amelyek szinte valamennyi feltételnek eleget tesznek. 

A kedvenc kapszulás kávénkat is gyorsan elkészíthetjük automata módon, az ilyen daraboknak nincs is óriási helyre szükségük. Általában állítható a csészeméret, magasnyomású rendszerrel, automatikus kikapcsolási funkcióval ugyancsak rendelkeznek.

Ha professzionális megoldásra vágyunk, olyan megoldásra, amely sok-sok itallal ellát minket, akkor a Delonghi Ecam termékcsalád kínálatában kellene keresgélnünk. A csészébe töltött kávé mindig a megfelelő hőmérsékleten szolgálható fel, s az ideális sűrűség mellett a különleges aromát is érezhetjük. 

A LatteCrema technológia tökéletes mennyiségű és sűrűségű, krémes tejhabbal koronázza meg italunkat. Az MY funkcióval személyre szabott kávékat egyaránt lefőzhetünk. A Clean funkció pedig az automatikus tisztításban segít nekünk. 

A kávézás során szerintem az a legfontosabb, hogy személyre szabjuk élményeinket, ebben pedig mi más támogathatna minket jobban, mint egy igazi automata kávégép!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

2024. ápr. 24.

Sokan vannak, akik imádnak olvasni – ők azok, akik folyton folyvást gyarapítják könyvgyűjteményüket. Talán nekik nincs is szükségük tanácsra azzal kapcsolatban, mi legyen a következő mű, amit a kosárba raknak. (X)

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

2024. ápr. 22.

A teljesítmény kérdése fontos olyankor, amikor rendszeresen sportolunk, szeretnénk látni az eredményeket, s persze egyre többet akarunk kihozni magunkból. (X)

DSTV: a gumicsere hetei

DSTV: a gumicsere hetei

2024. ápr. 22.

Amint a hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, itt a gumicsere szezonja, derül ki a DSTV összeállítása. E hetekben érdemes a téli abroncsokat nyári szettekre cserélni – minden további fontos részlet kiderül Matticza Krisztián műhelyében. Hangkép.

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

2024. ápr. 21.

Svájc úthálózata kifejezetten modernnek számít. Az ország minden nagyobb városa megközelíthető autópályán keresztül, csakúgy, mint a látnivalók többsége. (X)