Modern kávégépek, amelyekkel majdnem minden lehetséges

doszerk - 2022. október 18. 15:22

Ma már szinte mindenki modern kávégépekkel főzi le kedvenc italát, habár meglehet, hogy vidéken és az idős korosztály körében még mindig a kotyogó a legnépszerűbb eszköz. (X)

De most vissza a jelenbe! Melyek egy automata gép előnyei? Milyen szempontok érvényesüljenek a kiválasztás során? Lássuk csak!

Kell az a kávégép? Ez nem is kérdés!

Az első kérdés természetesen az, hogy mire fogjuk használni a kávéfőzőt. Tudjuk; kávé főzésre! De a viccet félretéve, nem mindegy, hogy például csak feketét iszunk-e, mert ilyen esetben nem biztos, hogy a legdrágább masina a mi eszközünk. Ugyanakkor érdemes körülnézni a Kávégép Bolt Delonghi kínálatában, itt mindenki megtalálhatja a hozzá illő gépet.

A tejhab és a különféle italok szerelmeseinek már inkább a zsebükbe kell nyúlniuk. Habár az automata gépek nem a legolcsóbb darabok, viszont abszolúte megérik az árukat. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy egyetlen gombnyomással varázsolják elénk a tökéletes kávét. 

Hogyan szerezzünk be hozzánk illő gépet? 

A másik lényegi szempont, hogy átlagosan mennyi kávét szeretnénk egy adott nap alatt lefőzni. Az alkalomszerű kávékészítés, sejtéseink szerint, nem igényel túl nagy kávéfőzőt, de a napi 2-3 csésze ital már bőven kimeríti a háztartási felhasználás fogalmát. Habár ilyenkor is bőven elég egy kisebb gép.

A kávéfogyasztó közösségek, esetleg a kávézók, éttermek ellátását már jóval nagyobb méretű darabok képesek megoldani. 

Végül, de nem utolsósorban tudjuk már előre, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre. A hely kialakítása során tisztában kell lennünk azzal, hogy biztosítanunk kell konnektort, és a pultmélység mértéke is meghatározó.

Minőségi Delonghi kávéfőzőkkel élmény a kávézás!

Na és akkor jönnek azok a Delonghi gépek, amelyek szinte valamennyi feltételnek eleget tesznek. 

A kedvenc kapszulás kávénkat is gyorsan elkészíthetjük automata módon, az ilyen daraboknak nincs is óriási helyre szükségük. Általában állítható a csészeméret, magasnyomású rendszerrel, automatikus kikapcsolási funkcióval ugyancsak rendelkeznek.

Ha professzionális megoldásra vágyunk, olyan megoldásra, amely sok-sok itallal ellát minket, akkor a Delonghi Ecam termékcsalád kínálatában kellene keresgélnünk. A csészébe töltött kávé mindig a megfelelő hőmérsékleten szolgálható fel, s az ideális sűrűség mellett a különleges aromát is érezhetjük. 

A LatteCrema technológia tökéletes mennyiségű és sűrűségű, krémes tejhabbal koronázza meg italunkat. Az MY funkcióval személyre szabott kávékat egyaránt lefőzhetünk. A Clean funkció pedig az automatikus tisztításban segít nekünk. 

A kávézás során szerintem az a legfontosabb, hogy személyre szabjuk élményeinket, ebben pedig mi más támogathatna minket jobban, mint egy igazi automata kávégép!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

2023. már. 21.

Az operatív lízing könnyebbé teszi a cégek számára az autóhoz jutást úgy, hogy igazából meg sem vásárolják azt. (X)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

2023. már. 20.

Kutyás programok, kézműveskedés, tűzgyújtás és tűztánc – egyszerre volt csalogatóan látványos és szórakoztatóan izgalmas a Duna Dog Center Alapítvány és a Munkásművelődési Központ közösségi kezdeményezése szombaton. Jöhet a kikelet!

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

2023. már. 20.

Napjainkban a kertek, teraszok egyre inkább otthonunk kiterjesztett részévé válnak, hiszen a melegebb hónapokban szabadidőnk nagy részét a külső terekben töltjük. Ahelyett, hogy pusztán ad hoc jelleggel keresünk magunknak ülőhelyet, rendezzük be kényelmesen és esztétikusan a külteret is. (X)
 

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

2023. már. 20.

Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Nagyon népszerű gyógymód például az ülőfürdő is, de vajon a szakemberek javasolják-e az alkalmazását? Kiderül a cikkből! (X)

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

2023. már. 20.

A hét első fele egyértelműen napos, a második etap felhős és csapadékos lesz a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – de a lényeg: végig tavaszias, 20 fok körüli csúcsokkal!

Lépések az energiapazarlás ellen

Lépések az energiapazarlás ellen

2023. már. 19.

Az elmúlt néhány évtizedben ugrásszerűen megnőtt a kereslet az energiatakarékossági lehetőségek iránt. (X)

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

2023. már. 19.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc pentelei hőseinek nevét olvashatjuk a forradalmi emlékműnél – emlékük él, a téma történelmi vonatkozásait Kronászt Margit történész-muzeológus vendégposztja összegzi.