Rangadó vár a focistákra

spigott - 2022. október 1. 8:00

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Kép: DO-archív

Remekül alakult a Dunaújváros FC labdarúgóinak legutóbbi két találkozója az NB III Közép Csoportjában, ugyanis Horváth Ferenc együttese alakulata előző hét vasárnap a Dabas vendégeként aratott 4-0-s sikert, majd most szerdán a Szekszárd ellen diadalmaskodott 3-0-ra, így tíz fordulót követően is veretlenül áll a bajnoki tabella harmadik helyén. Sokáig azonban nem örvendhettek labdarúgóink a magabiztos győzelmeknek, mert csütörtöktől már meg kellett kezdeni a felkészülést a gárda előtt álló újabb feladatra, mely egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis vasárnap délután három órától idegenben, az ESMTK vendégeként kell pályára lépnie Novák Zsomboréknak.

A fővárosiak ugyan a bajnokság második fordulójában kikaptak a listavezető Iváncsától, ám azóta veretlenek, s eddig lejátszott kilenc meccsükből hat győzelemmel és a két döntetlennel bírnak, így a táblázat negyedik helyéről várják a forduló rangadóját úgy, hogy hátrányuk négy pont a mieinkhez képest. Hazai környezetben nyilván a három pont megszerzése lesz a célja Turi Zoltán gárdájának, ám mint azt Horváth Ferenc, együttesünk vezetőedzője a szerdai találkozó után elárulta, ők is egyértelműen a győzelem céljával utaznak el a fővárosba, így érdekes, izgalmas csatára számíthatnak a csapatok drukkerei.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.