Rangadó vár a focistákra

spigott - 2022. október 1. 8:00

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Kép: DO-archív

Remekül alakult a Dunaújváros FC labdarúgóinak legutóbbi két találkozója az NB III Közép Csoportjában, ugyanis Horváth Ferenc együttese alakulata előző hét vasárnap a Dabas vendégeként aratott 4-0-s sikert, majd most szerdán a Szekszárd ellen diadalmaskodott 3-0-ra, így tíz fordulót követően is veretlenül áll a bajnoki tabella harmadik helyén. Sokáig azonban nem örvendhettek labdarúgóink a magabiztos győzelmeknek, mert csütörtöktől már meg kellett kezdeni a felkészülést a gárda előtt álló újabb feladatra, mely egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis vasárnap délután három órától idegenben, az ESMTK vendégeként kell pályára lépnie Novák Zsomboréknak.

A fővárosiak ugyan a bajnokság második fordulójában kikaptak a listavezető Iváncsától, ám azóta veretlenek, s eddig lejátszott kilenc meccsükből hat győzelemmel és a két döntetlennel bírnak, így a táblázat negyedik helyéről várják a forduló rangadóját úgy, hogy hátrányuk négy pont a mieinkhez képest. Hazai környezetben nyilván a három pont megszerzése lesz a célja Turi Zoltán gárdájának, ám mint azt Horváth Ferenc, együttesünk vezetőedzője a szerdai találkozó után elárulta, ők is egyértelműen a győzelem céljával utaznak el a fővárosba, így érdekes, izgalmas csatára számíthatnak a csapatok drukkerei.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.