Élcsapat ellen folytatják a futsalosok

spigott - 2022. november 28. 12:30

A tabellán második UTE vendégeként lép pályára a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az NB II Nyugati csoportjában ma este fél kilenctől.

Kép: DO-archív

Felemás hetek állnak a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese mögött, ugyanis míg a Magyar Kupában szép játékkal sikerült győzelmet aratni a Nagykanizsa ellen, addig a bajnokság ötödik fordulójából elhalasztott találkozóján 6-2-es vereséget szenvedett Tóth Árpád csapata Tihanyban, így jelenleg a tabella kilencedik helyén áll az NB II Nyugati Csoportjában. A folytatás sem ígérkezik azonban könnyűnek, ugyanis ma este fél kilenctől idegenben, az UTE vendégeként folytatják futsalosaink a bajnoki küzdelmeket.

A lila-fehérek egyértelműen a mezőny élcsapatai közé tartoznak, eddig lejátszott tizenegy találkozójukból kilencet megnyertek, s csak két alkalommal szenvedtek vereséget, így huszonhét szerzett pontjukkal a második helyről várják a mieink elleni összecsapást. a két gárda már találkozott idén egymással, s a bajnokság első fordulójában lejátszott dunaújvárosi találkozón a vendégek örülhettek az 5-3-as győzelemnek.

A fővárosiak nyilván hazai pályán is a sikerre törnek, míg a mieinknél ismét nagyban befolyásolhatja a csapat teljesítményét az, milyen összeállításban tud pályára lépni együttesünk. Tihanyban mindössze egyetlen mezőnycseréje volt Tóth Árpádnak, így a hajrára elfogyott az erő, remélhetőleg ma már bővebb kerettel tudnak elutazni futsalosaink az UTE Labdarúgó Akadémiájára, s amennyiben fegyelmezetten, hatékonyan játszanak, úgy képesek lehetnek egy szoros, jó meccsre a fővárosiak ellen.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

2023. jan. 25.

Az UVSE együttese vár a DFVE női vízilabda csapatára az OB I-es pontvadászat ma esti fordulójában.

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

2023. jan. 25.

Kétszer húsz perc után még döntetlenre állt, ám végül háromgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában az Erste Ligában.

Éremeső Ausztriában

Éremeső Ausztriában

2023. jan. 24.

Nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak, s összesen hét éremmel zárták ausztriai versenyüket az Enying VSE ifjú birkózói.