Dunaújváros Hetilap

Felújítják a Petőfi Sándor utcai rendelőt, kiköltöznek az orvosok

Öcaline - 2022. november 21. 11:30

A felújítással és helyettesítéssel kapcsolatos tudnivalókról a város hivatalos oldalán jelent meg tételes tájékoztató. Figyelem, fontos, a rendszer éppen mától él!

Arról tájékoztatják az érintett lakosságot, hogy 2022. november 17-től előreláthatólag 2023. február 28-ig felújítás miatt zárva tart a Petőfi Sándor utca 1. szám alatt található felnőtt háziorvosi, fogorvosi rendelő.

Az érintett 6. számú Dr. Radványi Rezső, valamint a 7. számú Dr. Tóth Viktória által ellátott felnőtt háziorvosi rendelések a felújítás idejére a Váci Mihály utca 9. szám alatt található háziorvosi rendelőbe költöznek. 

A háziorvosok 2022.11.21-től a megszokott rendelési időben fogadják a praxisukhoz tartozó betegeket:
Dr. Radványi Rezső 
Hétfő, Szerda: 14-18; Kedd, Csütörtök, Péntek: 8-12
Telefonszám a felújítás ideje alatt: 25/744-665

Dr. Tóth Viktória 
Hétfő, Szerda, Péntek: 9-12; Kedd, Csütörtök: 13-16
Telefonszám a felújítás ideje alatt: 25/745-242

Az érintett 7. számú Dr. Gátszegi Tamás fogorvos által ellátott rendelés pedig a felújítás idejére a Vasmű út 10. szám alatt található 12. számú, Dr. Székely Károly által ellátott körzet fogászati rendelőjébe költözik.
Dr. Gátszegi Tamás 2022. november 21-től itt fogadja a praxisához tartozó betegeit az alábbi rendelési időben:

Hétfő, Kedd: 13-19; Csütörtök: 7-13, Péntek: 8-14 (páros-páratlan héten felváltva Dr. Székely Károllyal)
Telefonszám a felújítás ideje alatt: 25/550-418

(Forrás: dunaujvaros.hu; fotó: Végh Zoltán)
 

A rovat további hírei: Közélet

DSTV: a kitelepítésre emlékezett a Pentele Baráti Kör

DSTV: a kitelepítésre emlékezett a Pentele Baráti Kör

2022. dec. 04.

Szomorú településtörténeti vonatkozású eseményről tudósít a DSTV összeállítása. Koszorúkkal és előadással emlékezett az 1950-es esztendő kitelepítésének évfordulóján a Pentele Baráti Kör Egyesület. Hangkép.

Továbbra sem lépett a társasházak többsége a költségosztás terén

Továbbra sem lépett a társasházak többsége a költségosztás terén

2022. dec. 03.

A DVG Zrt. több mint ötven közös képviselőnek és lakásszövetkezetnek küldte el azt a költségosztással kapcsolatos tájékoztatót, amelyben részletesen leírják az ügyintézés menetét. Költségosztó szükséges, ha egy lakásban nem légköbméter-alapján szeretnének a távhőért fizetni – mégis, eddig az érintettek alig ötöde reagált a felhívásra. 

Döntött a közgyűlés, már úton a nyugdíjasok ünnepi támogatása

Döntött a közgyűlés, már úton a nyugdíjasok ünnepi támogatása

2022. dec. 02.

Dunaújváros közgyűlése döntött arról, hogy a város nyugdíjasai az idén is számíthatnak az önkormányzat év végi segítségére, rendkívüli karácsonyi ajándékára. Az utalások, illetve a tájékoztatók kipostázása megkezdődött, hamarosan megérkeznek a támogatások. Pintér Tamás polgármester ünnepi hangulatú köszöntője a nyugdíjasoknak és nem csak nyugdíjasoknak szól.

DSTV: cipősdobozban az ajándékok

DSTV: cipősdobozban az ajándékok

2022. dec. 02.

Idén is folytatja népszerű karácsonyi kezdeményezését a Baptista Szeretetszolgálat, derül ki a DSTV összeállításából. A cipősdoboz akcióhoz a helyi Duna Plazma centrum is csatlakozott –  gyűjtőpontként segítik az országos programot. Hangkép.
 

A térség vezetőivel egyeztet a Dunaferr ügyéről Pintér Tamás

A térség vezetőivel egyeztet a Dunaferr ügyéről Pintér Tamás

2022. dec. 01.

A környékbeli települések vezetőit, országgyűlési képviselőit hívja egyeztető megbeszélésre Pintér Tamás polgármester. A téma a Dunaferr helyzete, hiszen a vasmű működése nem csak dunaújvárosiakat érintő kérdés, legalább annyira érinti a városunk vonzáskörzetét is. A tervezett megbeszélést sajtótájékoztatón jelentette be a polgármester.

DSTV: rezsifórumot rendezett a Párbeszéd

DSTV: rezsifórumot rendezett a Párbeszéd

2022. dec. 01.

A téli időszak átvészelése volt a témája a Városháza dísztermében tartott eseménynek, derül ki a DSTV összegzéséből. A fórumon elhangzott: a cél a lakossági terhek csökkentése, a kapcsolódó környezetbarát, energiahatékony beruházások és fejlesztések támogatása. Hangkép.
 

Igazgatási szünet lesz a Városházán

Igazgatási szünet lesz a Városházán

2022. nov. 30.

A város hivatalos honlapján jelent meg összegzés a december 22-én kezdődő, és egészen január 8-ig tartó pauzáról. Ügyfélfogadás nem lesz, csak az Anyakönyvi Hivatal üzemel, ügyeleti rendben.