Meglepetés a DLSZ Arénában

spigott - 2022. november 5. 7:30

Óriási csata várható a Campus csoport első helyéért a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt középszakaszában.

Illusztráció (forrás: DLSZ-archív)

Bár két összecsapást is rendeztek volna a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt középszakaszának Campus csoportjában pénteken este, végül csak egyen léptek pályára a csapatok, ugyanis a Varázs Kép gárdája nem állt ki a Fast Fox ellen, így utóbbiak 5-0-s gólkülönbséggel, játék nélkül gyűjtötték be a három pontot, amivel megelőzték a B.T. Mirage gárdáját, s feljöttek a tabella hetedik helyére.

Így is volt azonban kiért szorítania a sportág helyi kedvelőinek, mert az éllovas Szil-Ker Ablak az ötödik Maradék ellen igyekezett pontelőnyre szert tenni közvetlen üldözőivel szemben. Ellenfele azonban alaposan meglepte a listavezetőt, mert már a 13. percben három góllal vezetett, s ugyan az ablakosok szintén betaláltak háromszor az első felvonásban, a szünetre így is a Maradék vonulhatott minimális fórral (3-4).

A térfélcsere után Szabó Márton harmadik találatával összejött az egyenlítés is a Szil-Ker csapatának, ám erre is volt válasza vetélytársának, mely Jójárt Dániel második góljával újra előnybe került, s minimális fórját a lefújásig megőrizve aratott 5-4-es győzelmet, amivel megerősítette ötödik helyét a tabellán úgy, hogy hátránya mindössze három pont az előtte állókhoz képest.

Eredmények
Fast Fox - Varázs Kép 5-0 (játék nélkül)
Szil-Ker Ablak - Maradék 4-5 (3-4)

A Campus csoport állása: 1. APR-Tech FC 12 pont, 2. Szil-Ker Ablak 12 pont, 3. Gyalog Galopp 12 pont, 4. Tízpróbások 12 pont, 5. Maradék 9 pont, 6. Varázs Kép 4 pont, 7. B.T. Mirage 3 pont, 8. Fast Fox 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.