Monorra látogat a DFC

spigott - 2022. november 26. 16:30

Hiába mutat remek formát a Monor, a három pont megszerzése a Dunaújváros FC labdarúgóinak célja a két gárda vasárnap délutáni bajnokiján.

Kép: DO-archív

Az utolsó tíz percben szerzett gólokkal aratott 3-0-s győzelmet a bajnokság legutóbbi fordulójában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata a szervezetten védekező Pécs ellen, így tizenhat találkozót követően továbbra is a harmadik helyen áll az NB III Közép Csoportjának tabelláján. Horváth Ferenc alakulata így szépen zárta a 2022-es esztendő utolsó hazai bajnokiját, s most arra készül, hogy bajnokság őszi szakaszát is hasonlóan fejezze be.

Labdarúgóink ugyanis vasárnap délután egy órától idegenben, a Monor elleni találkozón lépnek pályára, s bár egy mérkőzésük még lesz az idei évben, a tavaszi idény első meccsét, a Paks II. elleni összecsapást szokás szerint még tél elején rendezik meg a harmadosztályban. Most azonban még a Monor elleni mérkőzésre készülnek labdarúgóink, s ha a papírformát nézzük, nem okozhat gondot számukra a három pont megszerzése, ugyanis míg a mieink a harmadik, addig a hazaiak a tizenötödik helyen állnak a forduló előtt.

Ezzel együtt sem mehetnek azonban biztosra labdarúgóink, ugyanis holnapi vetélytársuk remek formát mutat az utóbbi időben, hat találkozó óta veretlen, míg legutóbbi három bajnokiját megnyerte, s nyilván a DFC ellen is folytatni szeretné remek sorozatát. Ahhoz azonban, hogy labdarúgóink tartsák a lépést az élmezőnnyel, muszáj lesz megszerezniük a három pontot, s ha kihozzák magukból, amit tudnak, akkor újabb értékes győzelemnek örülhetnek vasárnap délután.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

2023. jan. 25.

Az UVSE együttese vár a DFVE női vízilabda csapatára az OB I-es pontvadászat ma esti fordulójában.

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

2023. jan. 25.

Kétszer húsz perc után még döntetlenre állt, ám végül háromgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában az Erste Ligában.

Éremeső Ausztriában

Éremeső Ausztriában

2023. jan. 24.

Nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak, s összesen hét éremmel zárták ausztriai versenyüket az Enying VSE ifjú birkózói.