Csodás karácsonyt varázsoltak

doszerk - 2022. december 26. 7:30

Öt család tizennégy kisgyermekének karácsonyát varázsolta szebbé, felejthetetlenné a Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoport, támogatói, valamint barátai segítségével.

Mint arról beszámoltunk, szívmelengető kezdeményezéssel igyekezett szebbé tenni több család karácsonyát a Jót, Szívből – Dunaújvárosért akciócsoport, melyet a DLSZ csapata azért hozott létre a közelmúltban, hogy fontos társadalmi és közösségi hiánypótlásra hívják fel a figyelmet, s egy olyan közösségi összefogást erősítsenek, melyre nagy szüksége van városunknak is, hiszen több olyan intézmény és család is van Dunaújvárosban, mely megérdemli az önzetlen segítséget.

Képek forrása: Jót, Szívből - Dunaújvárosért!

Az akciócsoport idén öt család tizenegy kisgyermekének karácsonyát varázsolta fejelhetetlenné a Karácsony Mindenkié! elnevezésű jótékonysági kezdeményezéssel. Támogatóik és barátaik segítségével minden család fenyőfát, fenyőfa talpat, égőket, díszeket kapott még csütörtökön délután, hogy meghittebb legyen a karácsonyuk. December 24-én az akciócsoport lelkes tagjai begyűjtötték az éttermek felajánlásait, majd délelőtt fél tizenkettőkor átadták a családoknak, valamint a gyermekeknek a névre szóló ajándékokat, illetve az asztalra szánt finom ételeket, kicsivel több, mint 700 ezer forint értékben, árulta el érdeklődésünkre Petrás Gábor, a Jót, Szívből – Dunaújvárosért akciócsoport vezetője.

Szép gesztus, példás összefogás volt – köszönet érte minden közreműködőnek, segítőnek!

A rovat további hírei: Sport

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.