Környezetbarát esőkabáttal télen és nyáron

doszerk - 2023. január 18. 9:30

Napjainkban elmondható, hogy a környezettudatosság egy olyan megkerülhetetlen tényező lett, amellyel már mindenki napi szinten találkozhat. (X)

Talán már az is előfordulhat, hogy valaki túlzásnak is érzi ezt a tendenciát, azonban mindez csak addig tarthat, amíg mélyebben utána nem néz azoknak a környezeti változásoknak, amelyek már nemcsak gyermekeink, hanem a mi életünket is alapjaiban megváltoztatják.

Új szín, új viselet az életünkben

A legjobb, amit tehetünk, hogy a környezettudatosságot nem valamilyen áldozathozatalként tekintjük, hanem próbálunk olyan összhangot teremteni a mindennapjainkban, hogy ez a nemes hozzáállás új színt is vigyen az életünkbe.

Ezt az új szín fogalmát lehet akár a szó szoros értelmében is tekinteni, és ehhez elég, ha csak megismerkedünk az ecomoda.hu webáruház termékeivel, mely egyik csoportja a női esőkabát, poncsó. Igazi egyéniségeknek járó színekkel, mintákkal, azok kavalkádjával találkozhatunk itt, melyek jó alapot biztosítanak nemcsak a környezettudatosság egy újabb lépcsőjéhez, hanem kellemes hangulatot is keltenek a viselésükkel.

Az újrahasznosíthatóság jegyében

Ha visszakanyarodunk a környezettudatosság eszméjéhez, itt kell megemlíteni azt a tényt, hogy minden egyes poncsó nyolc műanyag palack újrahasznosításával készült, de ezenfelül fő szempontként szerepel az is, hogy az ecomoda.hu-nál ez a felelős viselkedés együtt jár az esztétikával, valamint a praktikummal.

Az általuk forgalmazott termékek, így a női esőkabátok, poncsók is vidám színekkel, praktikus kialakításukkal, szemet gyönyörködtető megjelenésükkel igazán trendi kiegészítőként szolgálják gazdájukat, legyenek azok kicsik vagy nagyok.

Esőkabát minden korosztálynak

Az esőkabátok hordása sok gyerekes család életében amolyan mumus, hiszen nem szeretik viselni a gyerekek. Esik az eső, nyűgösek, és akkor még egy plusz ruhadarabot is fel kell venniük. Ezek az esőkabátok azonban az élénk színeik, mintáik, derűs megjelenésük okán a gyermekek figyelmét is könnyedén felkelthetik.

Egy esős napon, oviba vagy suliba jövés-menés közben akár anyával összeöltözve is könnyedén elérhető az, hogy köszönhetően a kényelmes és hasznos kiegészítőknek, mindenki száraz felsőruházattal vészelje át az égi áldás hatásait. Egyformában lenni pedig külön jó móka a kicsiknek.

A poncsó könnyen összehajtogatható és a minimális súlyának, valamint kicsiny méretének köszönhetően bármikor bárhova magunkkal vihetjük. A száraz ruházat a testünket tartja melegen, lelkünket pedig az a tudat melegítheti, hogy mindezt úgy érhetjük el, hogy környezetünket is legalább nyolc műanyag palack terhelő hatásától mentettük meg, hiszen ezek az esőkabátok, poncsók az újrahasznosított palackok műanyag szálaiból készülnek.

Így csökkenthető a környezetterhelés, ezenkívül saját ökológiai lábnyomunk is, miközben kiváló minőségű, praktikus és vidám ruhadarabban védjük saját vagy gyermekeink testét egy bármikor kialakuló esőzéssel szemben.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

Hasznos tanácsok, hogy elkerüld a tipikus lazúrozási hibákat!

2024. már. 27.

Számos olyan kisebb-nagyobb munka van egy otthon kialakítása, felújítása során, amelyet magunk is elvégezhetünk, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást, speciális szerszámokat és eszközöket. A felületkezelések is ilyenek. (X)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

Széchenyi 70: pompás gála és nagyszerű "Nagy Találkozás" (galériával)

2024. már. 26.

Nagyon szubjektív és nagyon nosztalgikus beszámoló következik, drága olvasók és aranyos mindenki, egyszerűen nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni arról a jubileumi eseménysorról, amivel a 70. születésnapját ünnepelte a Széchenyi István Gimnázium. (Nekem, naná: a Münnich.)

Motorfelújítás profi kivitelben

Motorfelújítás profi kivitelben

2024. már. 26.

Egy veterán autó, vagy annak egy bizonyos részének felújítása nemes feladat, ugyanakkor elképesztően komplex, idő-, pénz-, és energiaigényes folyamat is egyben. (X)

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

Dunaújváros sokkal több mint egy iparváros

2024. már. 26.

Városunk az ország egyik legtöbb zöldfelülettel rendelkező települése, történelme pedig bőven visszanyúlik Sztálinváros építésének kezdetén túlra. Bővelkedünk természeti és kulturális kincsekben, felsorolni is nehéz, hogy mennyi itt a látnivaló, amire büszkék lehetünk. 

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

Amit egy szauna karbantartása, tisztítása kapcsán tudni kell

2024. már. 26.

Ma már nem luxus egy saját otthoni szauna, de fontos ennek precíz elhelyezése és karbantartása. Ehhez szükséges egy vízszintes, teherbíró alap melyen el tudjuk helyezni szaunánkat, és persze fontos az is, hogy az alap elbírja a szauna, valamint a benne tartózkodó személyek súlyát. (X)

Így lehetsz te is profi sportfogadó

Így lehetsz te is profi sportfogadó

2024. már. 25.

Mivel az emberek szeretik a sportokat, így előszeretettel élnek a sportfogadás lehetőségével is. A többségük viszont sejtésekre alapozva, ösztönösen rakja meg tétjeit, lehet, hogy párszor bejön nekik, de hosszú távon garantáltan pénz nélkül távoznak a kasszáktól. (X)

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

Emelkedő értékek – a nyuszi már nyárias meleggel érkezik

2024. már. 25.

A periódus elejére változékony napokat, a végére (húsvét hétfőt is ideértve) nyárias időt ígér a DO meteorológiai szakértője. Masszívan 20 fok fölötti értékekkel búcsúzik a március, nagyon durva.