Környezetbarát esőkabáttal télen és nyáron

doszerk - 2023. január 18. 9:30

Napjainkban elmondható, hogy a környezettudatosság egy olyan megkerülhetetlen tényező lett, amellyel már mindenki napi szinten találkozhat. (X)

Talán már az is előfordulhat, hogy valaki túlzásnak is érzi ezt a tendenciát, azonban mindez csak addig tarthat, amíg mélyebben utána nem néz azoknak a környezeti változásoknak, amelyek már nemcsak gyermekeink, hanem a mi életünket is alapjaiban megváltoztatják.

Új szín, új viselet az életünkben

A legjobb, amit tehetünk, hogy a környezettudatosságot nem valamilyen áldozathozatalként tekintjük, hanem próbálunk olyan összhangot teremteni a mindennapjainkban, hogy ez a nemes hozzáállás új színt is vigyen az életünkbe.

Ezt az új szín fogalmát lehet akár a szó szoros értelmében is tekinteni, és ehhez elég, ha csak megismerkedünk az ecomoda.hu webáruház termékeivel, mely egyik csoportja a női esőkabát, poncsó. Igazi egyéniségeknek járó színekkel, mintákkal, azok kavalkádjával találkozhatunk itt, melyek jó alapot biztosítanak nemcsak a környezettudatosság egy újabb lépcsőjéhez, hanem kellemes hangulatot is keltenek a viselésükkel.

Az újrahasznosíthatóság jegyében

Ha visszakanyarodunk a környezettudatosság eszméjéhez, itt kell megemlíteni azt a tényt, hogy minden egyes poncsó nyolc műanyag palack újrahasznosításával készült, de ezenfelül fő szempontként szerepel az is, hogy az ecomoda.hu-nál ez a felelős viselkedés együtt jár az esztétikával, valamint a praktikummal.

Az általuk forgalmazott termékek, így a női esőkabátok, poncsók is vidám színekkel, praktikus kialakításukkal, szemet gyönyörködtető megjelenésükkel igazán trendi kiegészítőként szolgálják gazdájukat, legyenek azok kicsik vagy nagyok.

Esőkabát minden korosztálynak

Az esőkabátok hordása sok gyerekes család életében amolyan mumus, hiszen nem szeretik viselni a gyerekek. Esik az eső, nyűgösek, és akkor még egy plusz ruhadarabot is fel kell venniük. Ezek az esőkabátok azonban az élénk színeik, mintáik, derűs megjelenésük okán a gyermekek figyelmét is könnyedén felkelthetik.

Egy esős napon, oviba vagy suliba jövés-menés közben akár anyával összeöltözve is könnyedén elérhető az, hogy köszönhetően a kényelmes és hasznos kiegészítőknek, mindenki száraz felsőruházattal vészelje át az égi áldás hatásait. Egyformában lenni pedig külön jó móka a kicsiknek.

A poncsó könnyen összehajtogatható és a minimális súlyának, valamint kicsiny méretének köszönhetően bármikor bárhova magunkkal vihetjük. A száraz ruházat a testünket tartja melegen, lelkünket pedig az a tudat melegítheti, hogy mindezt úgy érhetjük el, hogy környezetünket is legalább nyolc műanyag palack terhelő hatásától mentettük meg, hiszen ezek az esőkabátok, poncsók az újrahasznosított palackok műanyag szálaiból készülnek.

Így csökkenthető a környezetterhelés, ezenkívül saját ökológiai lábnyomunk is, miközben kiváló minőségű, praktikus és vidám ruhadarabban védjük saját vagy gyermekeink testét egy bármikor kialakuló esőzéssel szemben.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

2023. már. 21.

Az operatív lízing könnyebbé teszi a cégek számára az autóhoz jutást úgy, hogy igazából meg sem vásárolják azt. (X)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

2023. már. 20.

Kutyás programok, kézműveskedés, tűzgyújtás és tűztánc – egyszerre volt csalogatóan látványos és szórakoztatóan izgalmas a Duna Dog Center Alapítvány és a Munkásművelődési Központ közösségi kezdeményezése szombaton. Jöhet a kikelet!

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

2023. már. 20.

Napjainkban a kertek, teraszok egyre inkább otthonunk kiterjesztett részévé válnak, hiszen a melegebb hónapokban szabadidőnk nagy részét a külső terekben töltjük. Ahelyett, hogy pusztán ad hoc jelleggel keresünk magunknak ülőhelyet, rendezzük be kényelmesen és esztétikusan a külteret is. (X)
 

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

2023. már. 20.

Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Nagyon népszerű gyógymód például az ülőfürdő is, de vajon a szakemberek javasolják-e az alkalmazását? Kiderül a cikkből! (X)

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

2023. már. 20.

A hét első fele egyértelműen napos, a második etap felhős és csapadékos lesz a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – de a lényeg: végig tavaszias, 20 fok körüli csúcsokkal!

Lépések az energiapazarlás ellen

Lépések az energiapazarlás ellen

2023. már. 19.

Az elmúlt néhány évtizedben ugrásszerűen megnőtt a kereslet az energiatakarékossági lehetőségek iránt. (X)

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

2023. már. 19.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc pentelei hőseinek nevét olvashatjuk a forradalmi emlékműnél – emlékük él, a téma történelmi vonatkozásait Kronászt Margit történész-muzeológus vendégposztja összegzi.