Dunaújváros Hetilap

Már sorban állás nélkül, online is bediktálható a vízóraállás

doszerk - 2023. január 16. 18:00

Innovatív informatikai megoldást vezetett be városunkban a Mezőföldvíz Kft. a fogyasztók érdekében – de az összeállítás a hagyományos megoldások híveinek is tájékoztatást nyújt!

A lényeg: már sorban állás nélkül, online is bediktálhatják mérőállásukat az ügyfelek, mindezt néhány kattintással a társaság honlapján. A fejlesztés az ügyfelek kényelmét szolgálja, és könnyebbség, hiszen már nem kell személyesen az ügyfélszolgálatra menni a mérőállás diktálásához, vagy telefonon hívni a szolgáltatót, elég csupán pár kattintás. 
A vízóraállást, a www.mezofoldviz.hu honlapon, a dunaujvarosi-meroallas-bejelentes menüpont alatt adhatják meg az ügyfelek az űrlap kitöltésével, ahol a fogyasztói, vevői és a felhasználási helyre vonatkozó információkat kell megadni – továbbá természetesen a leolvasott vízóra adatait. 
Az online diktálás nyújtotta ügyintézéssel időt és pénzt is megtakaríthatnak az ügyfelek. 
A Mezőföldvíz Kft. továbbá felhívja az ügyfelek figyelmét arra is, hogy átutalással gyorsabban és kényelmesebben intézhetik a víz- és csatornadíj fizetését.  Azok a fogyasztók, akik átutalással fizetnek, a társaság

TAKARÉKBANK 50438596-10002670

számú bankszámlájára utalással rendezhetik számlájukat. 

Fontos információk még, hogy a társaság ügyfélszolgálata az Építők útja 7. szám alatt található, amely hétfőn, kedden és csütörtökön 8-14, szerdán 7-19, valamint pénteken 7-13 óra között várja az ügyfeleket. Telefonos egyeztetésre, tájékoztatásra a 25/510-141-es, valamint a 25/510-149-es számon, hibabejelentésre 0-24 órás rendszerben a 25/413-622-es, továbbá a 25/401-030-as számokon biztosít lehetőséget a szolgáltató.

De a legfontosabb újdonság mégis az, hogy mostantól online is rögzíthető a mérőóra állása!

DMJV Önkormányzata
(A kép illusztráció)

A rovat további hírei: Közélet

DSTV: elkezdődött a lomtalanítás

DSTV: elkezdődött a lomtalanítás

2023. már. 21.

A tavaszi sorozat első akciója a Római városrészben volt múlt szombaton, derül ki a DSTV összegzéséből. A lomtalanítást az elmúlt időszakban bevált gyakorlat szerint szervezi az önkormányzat és a Dunanett Kft. – szinte minden hétre jut alkalom. Hangkép.

DSTV: újra nyitva az adománykuckó

DSTV: újra nyitva az adománykuckó

2023. már. 20.

Ismét megnyitotta kapuját Adománykuckó, derül ki a DSTV összegzéséből. A Törő Anikó irányításával működő a Római városrészi karitatív bázis módosított az adományozás feltételein, de töretlen lendülettel várja mind az adományozókat, mind a rászorulókat. Hangkép.
 

Padok, parkok, játszóterek, járdák és útszegélyek újulnak meg

Padok, parkok, játszóterek, járdák és útszegélyek újulnak meg

2023. már. 18.

A kellemes márciusi időjárás sokakat kicsalogat a betonrengetegből, szívesen megyünk a parkokba – Mezei Zsolt városüzemeltetésért felelős alpolgármestert arról kérdeztük, hogyan áll a város tavaszi nagytakarítása?

"A lényeg változatlan: Dunaújvárosért dolgozom továbbra is!"

"A lényeg változatlan: Dunaújvárosért dolgozom továbbra is!"

2023. már. 17.

Szabó Zsolt, Dunaújváros gazdasági alpolgármestere, a 6-os választókerület önkormányzati képviselője a héten jelentette be, hogy a Párbeszédet, annak országos elnökségét elhagyva, mostantól a Demokratikus Koalíció tagjaként folytatja munkáját. 

Fontos változások várhatók a buszközlekedésben májustól

Fontos változások várhatók a buszközlekedésben májustól

2023. már. 17.

Először a koronavírus járvány, majd az energiaárak írták át az életünk szinte minden mozzanatát, ami érthető módon érintette a városi buszközlekedést is. Most módosul a rendszer – a diákok és nyugdíjasok éves bérlete 1200 forint lesz!

Iváncsa szerint nekünk nem jár pénz. Szerintünk jár! És baj, ha nem jut!

Iváncsa szerint nekünk nem jár pénz. Szerintünk jár! És baj, ha nem jut!

2023. már. 16.

A képviselőtestület mindösszesen 54 napirendi pontban hozott határozatot, köztük számos fajsúlyos kérdésben a Városháza közgyűlési termében ma délelőtt. Fókuszban: Iváncsa!

Tavaszi start: a megszokott módon folytatódik a lomtalanítás

Tavaszi start: a megszokott módon folytatódik a lomtalanítás

2023. már. 16.

Hamarosan elstartol a tavaszi lomtalanítás: a már hagyományos akciósorozat a Római városrészben kezdődik szombaton – négy helyszínen várják a lakókat a kihelyezett konténerek, ahol a már szükségtelenné vált, felhalmozódott eszközeiktől megszabadulhatnak.