Te mit tudsz a Renovo laptopokról?

doszerk - 2023. január 17. 11:00

Most minden bizonnyal vagy a szemeidet forgatod, vagy lázas gépelésbe kezdtél a Google nyitólapján, és próbálsz rájönni, hogy milyen új márka berobbanásáról maradtál le... (X)

Mielőtt azonban felhúznád magad, hogy semmit sem találsz róla, arra bátorítunk, hogy olvass tovább, és kalandozz velünk a magyar és az angol nyelv rejtelmeiben! 

Re, re és re!

Lehetne ez a mottója minden cégnek, csakúgy, mint a Greenlaptop.hu használt Lenovo laptopokat árusító webáruháznak. Ennek a vállalkozásnak ugyanis a legfőbb küldetése, hogy minél jobban kizöldítse a számítástechnikai cikkek vásárlását, ezt pedig a “re” előtaggal éri el. Persze ne gondold, hogy nyelvtanórát szeretnénk tartani neked, csupán fel szeretnénk hívni a figyelmed egy fontos tényezőre a számítástechnikai cikkek vásárlása terén!

Renew! Recycle! Reuse!

Az angol nyelvben a re- előtag az “újra” jelentéssel bír, ami már a magyar re-poharak esetében is megjelenik, és cikkünk címében is az újrahasznosított Lenovo gépekre utaltunk egy kis betűjátékkal.

A Greenlaptop.hu ugyanis nem csinál mást, mint az irodai környezetben két-három év után lecserélt, leselejtezett, amúgy még kifogástalan állapotú laptopokat veszi át. Sőt nemcsak átveszi, hanem meg is újtja (renew), újrahasznosítja (recycle), majd pedig újra használatba veszi (reuse).

Természetesen mindezt nem egyedül, hanem veled karöltve.

A szakértőkből álló csapatuk ugyanis vállalja, hogy tüzetesen átvizsgál minden hozzájuk érkező gépet, diagnosztizálja az esetleges hibákat, majd orvosolva azt, hosszas tesztelésnek vetik alá a prémiumminőségű használt gépeket, hogy megbizonyosodjanak arról, minden a legnagyobb rendben működik. Ha ez kész van, akkor kerülnek ki a webshopba a gépek, és máris válogathatsz a különféle modellek között!

Miért jobb használtan venni Lenovo laptopot?

A tényszerűség kedvéért pontokba szedtük:

1. Ugyanazt tudja, mind a vadonatúj megfelelője.
2. Azonban az ára sokkal barátibb, hiszen mégis csak használt termékről van szó.
3. Ez azonban nem vesz el semmit az értékéből, hiszen a két év garanciát így is vállalja rá a cég.
4. Véded a környezetet, hiszen eggyel kevesebb számítástechnikai cikk sorsa lesz a kidobás, vagyis eggyel kevesebb eszköz szennyezi a bolygónkat.

Kell még tovább érv? Aligha, hiszen mindegyik kifejezetten pozitív hatást gyakorol rád és a környezetre egyaránt.

Dőlj hátra, már ma is sokat tettél a Földért!

Lehet, hogy most azt gondolod, nem pont a te egyetlen laptopod fogja megmenteni a bolygót a további károktól, de gondolj csak bele, ha minden egyes laptopvásárlás előtt álló ember így gondolkodna, akkor milyen gyorsan roppanna meg a bolygónk! 

Kis lépésnek tűnik ez és talán elhanyagolhatónak is, de közben pedig ismét érvényesül a sok kicsi sokra megy elve. Gondold hát meg kétszer is, hogy honnan vásárolsz Lenovo laptopot, mert minden döntésed következményekkel jár!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

Ezért érdemes az operatív lízinget választani

2023. már. 21.

Az operatív lízing könnyebbé teszi a cégek számára az autóhoz jutást úgy, hogy igazából meg sem vásárolják azt. (X)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

Tavaszköszöntő kavalkád az MMK-ban (galériával)

2023. már. 20.

Kutyás programok, kézműveskedés, tűzgyújtás és tűztánc – egyszerre volt csalogatóan látványos és szórakoztatóan izgalmas a Duna Dog Center Alapítvány és a Munkásművelődési Központ közösségi kezdeményezése szombaton. Jöhet a kikelet!

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

Válasszunk körültekintően kerti széket és padot

2023. már. 20.

Napjainkban a kertek, teraszok egyre inkább otthonunk kiterjesztett részévé válnak, hiszen a melegebb hónapokban szabadidőnk nagy részét a külső terekben töltjük. Ahelyett, hogy pusztán ad hoc jelleggel keresünk magunknak ülőhelyet, rendezzük be kényelmesen és esztétikusan a külteret is. (X)
 

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

Az aranyérben szenvedők vehetnek-e ülőfürdőt?

2023. már. 20.

Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Az aranyeresség számos kellemetlen tünettel jár, természetes, hogy aki ebben a betegségben szenved, mindent megtesz azért, hogy fájdalmait csökkentse. Nagyon népszerű gyógymód például az ülőfürdő is, de vajon a szakemberek javasolják-e az alkalmazását? Kiderül a cikkből! (X)

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

Végre, véégreee, véééégreeeeee – ez már igazi tavasz!

2023. már. 20.

A hét első fele egyértelműen napos, a második etap felhős és csapadékos lesz a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – de a lényeg: végig tavaszias, 20 fok körüli csúcsokkal!

Lépések az energiapazarlás ellen

Lépések az energiapazarlás ellen

2023. már. 19.

Az elmúlt néhány évtizedben ugrásszerűen megnőtt a kereslet az energiatakarékossági lehetőségek iránt. (X)

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

Pentelei nemzetőrök a csatamezőkön

2023. már. 19.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc pentelei hőseinek nevét olvashatjuk a forradalmi emlékműnél – emlékük él, a téma történelmi vonatkozásait Kronászt Margit történész-muzeológus vendégposztja összegzi.