Te mit tudsz a Renovo laptopokról?

doszerk - 2023. január 17. 11:00

Most minden bizonnyal vagy a szemeidet forgatod, vagy lázas gépelésbe kezdtél a Google nyitólapján, és próbálsz rájönni, hogy milyen új márka berobbanásáról maradtál le... (X)

Mielőtt azonban felhúznád magad, hogy semmit sem találsz róla, arra bátorítunk, hogy olvass tovább, és kalandozz velünk a magyar és az angol nyelv rejtelmeiben! 

Re, re és re!

Lehetne ez a mottója minden cégnek, csakúgy, mint a Greenlaptop.hu használt Lenovo laptopokat árusító webáruháznak. Ennek a vállalkozásnak ugyanis a legfőbb küldetése, hogy minél jobban kizöldítse a számítástechnikai cikkek vásárlását, ezt pedig a “re” előtaggal éri el. Persze ne gondold, hogy nyelvtanórát szeretnénk tartani neked, csupán fel szeretnénk hívni a figyelmed egy fontos tényezőre a számítástechnikai cikkek vásárlása terén!

Renew! Recycle! Reuse!

Az angol nyelvben a re- előtag az “újra” jelentéssel bír, ami már a magyar re-poharak esetében is megjelenik, és cikkünk címében is az újrahasznosított Lenovo gépekre utaltunk egy kis betűjátékkal.

A Greenlaptop.hu ugyanis nem csinál mást, mint az irodai környezetben két-három év után lecserélt, leselejtezett, amúgy még kifogástalan állapotú laptopokat veszi át. Sőt nemcsak átveszi, hanem meg is újtja (renew), újrahasznosítja (recycle), majd pedig újra használatba veszi (reuse).

Természetesen mindezt nem egyedül, hanem veled karöltve.

A szakértőkből álló csapatuk ugyanis vállalja, hogy tüzetesen átvizsgál minden hozzájuk érkező gépet, diagnosztizálja az esetleges hibákat, majd orvosolva azt, hosszas tesztelésnek vetik alá a prémiumminőségű használt gépeket, hogy megbizonyosodjanak arról, minden a legnagyobb rendben működik. Ha ez kész van, akkor kerülnek ki a webshopba a gépek, és máris válogathatsz a különféle modellek között!

Miért jobb használtan venni Lenovo laptopot?

A tényszerűség kedvéért pontokba szedtük:

1. Ugyanazt tudja, mind a vadonatúj megfelelője.
2. Azonban az ára sokkal barátibb, hiszen mégis csak használt termékről van szó.
3. Ez azonban nem vesz el semmit az értékéből, hiszen a két év garanciát így is vállalja rá a cég.
4. Véded a környezetet, hiszen eggyel kevesebb számítástechnikai cikk sorsa lesz a kidobás, vagyis eggyel kevesebb eszköz szennyezi a bolygónkat.

Kell még tovább érv? Aligha, hiszen mindegyik kifejezetten pozitív hatást gyakorol rád és a környezetre egyaránt.

Dőlj hátra, már ma is sokat tettél a Földért!

Lehet, hogy most azt gondolod, nem pont a te egyetlen laptopod fogja megmenteni a bolygót a további károktól, de gondolj csak bele, ha minden egyes laptopvásárlás előtt álló ember így gondolkodna, akkor milyen gyorsan roppanna meg a bolygónk! 

Kis lépésnek tűnik ez és talán elhanyagolhatónak is, de közben pedig ismét érvényesül a sok kicsi sokra megy elve. Gondold hát meg kétszer is, hogy honnan vásárolsz Lenovo laptopot, mert minden döntésed következményekkel jár!
 

A rovat további hírei: Mozaik

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

2024. ápr. 25.

Szép sikert aratott az autizmussal élők társadalmi befogadását segítő közösségi kezdeményezés – a Jószolgálati Otthon Közalapítvány és Homonnai Ferenc akciójának a Liget közi sportpálya adott otthont múlt szombaton. Sokan mozdultak kékben és sikeres volt az online árveréses gyűjtőakció is!

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

2024. ápr. 25.

Az ideális fogorvos nemcsak egy jó szakember, hanem olyasvalaki, akiben megbízunk, aki megfelelően tájékoztat, rugalmas, emberi, és akihez összességében szívesen járunk el az éves ellenőrzésekre és az esetleges kezelésekre. De hogyan találjuk meg ezt az illetőt? (X)

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

2024. ápr. 24.

Sokan vannak, akik imádnak olvasni – ők azok, akik folyton folyvást gyarapítják könyvgyűjteményüket. Talán nekik nincs is szükségük tanácsra azzal kapcsolatban, mi legyen a következő mű, amit a kosárba raknak. (X)

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

2024. ápr. 22.

A teljesítmény kérdése fontos olyankor, amikor rendszeresen sportolunk, szeretnénk látni az eredményeket, s persze egyre többet akarunk kihozni magunkból. (X)