Gálával ünnepelnek a tornászok

doszerk - 2023. június 14. 12:30

Korábbi és jelenlegi válogatottak, olimpikonok részvételével rendezik meg a dunaújvárosi tornacsarnok 50 éves gáláját és névadó ünnepségét.

A 2022-es gála óriási sikert hozott! (Kép: DO-archív)

A DKSE torna szakosztálya 2023. június 15-én 16.30 órától tartja megemlékezéssel egybekötött évzáró tornászgáláját, melyen a csarnok névadó ünnepségére is sor kerül. A rendezvényre látogató Czifra Bettina Lili, Kovács Zsófia, Makai Lilla és Mayer Gréta válogatott tornászok mellett találkozhatunk korábbi olimpikonjainkkal és edzőikkel, így Horváth Lászlóné Pancsi nénivel, Óvári Évával, Lőwei Máriával, Kovács Péterrel és Paprika Jenővel is. A rendezvényt jelenlétével megtisztelő sportolók és edzők névsora napról napra bővül, tudtuk meg a szervezőktől, akik természetesen minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a rendezvényre.

Ami pedig a gála programját illeti, a délután fél ötkor kezdődő esemény a tervek szerint rengeteg elemmel várja a tornacsarnokba látogatókat. A nyitóbeszédeket követően a szakosztály összes szertornásza és gumiasztalosa bemutathatja tudását a vendégeknek, majd a látványos gyakorlatokat követően kerül sor a tornacsarnok 50. születésnapjának megünneplésére, illetve a névadó ünnepségre is.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.