Válasszunk tökéletes kerítésrendszert otthonunk számára!

doszerk - 2023. július 18. 8:45

Ha valamire igaz az, hogy "ahány ház, annyi szokás", az biztosan a kerítés. Egy kertvárosban végigsétálva nehezen fogunk találni két teljesen egyforma kialakítást és formát.  (X)

Ma már többféle módszer, anyag, szín érhető el, de vannak olyan megbízható megoldások, mint amilyen a Téglakő® kerítésrendszer.

Mire van szükség a Téglakő® kerítésrendszer kiépítéséhez?

Ha megnézzük a Barabás Téglakő Kft. weboldalán a Téglakő® kerítésrendszer kialakítását, megjelenését, akkor láthatjuk, hogy a beépítése sokkal egyszerűbb a többi hasonló termékhez képest. Természetesen itt is szükség van szakemberre, aki megtervezi ezt a kerítéstípust, felméri azt, hogy pontosan mit szeretnénk, azt hogyan lehet megoldani.

Kellenek alaptestek, amelyek vasalását is meg kell oldani, valamint betonacéllal történő kitüskézést is el kell helyezni a talajban, az adott terület jellemzőihez igazítva. Ha további kiegészítőket is tervezünk, mint a nyíló- vagy garázskapu, akkor ezt a terhelést is bele kell kalkulálni a végső kialakításba, kerítésrendszerbe. A betonozás az oszlopelemek belső magjában kizárólag a betonacél elemek behelyezése után történhet meg.

Tökéletes választás a Téglakő® kerítésrendszer!

Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy mégis miért? A Téglakő® használata mellett rengeteg érv szól és azt is érdemes róla tudni, hogy a Téglakő® nem téglából készül, csak a megjelenése hasonlít rá teljesen. A téglával ellentétben azonban teljesen fagy- és karcálló. A Téglakő® kerítésrendszer igazi újdonságnak és hiánypótló terméknek számít ma a piacon.

Ha már szó volt a megjelenésről, folytassuk ezzel: az egyik legnagyobb előnye ennek a kerítésnek, hogy időtálló, rusztikus stílust képvisel. Ezt úgy éri el, hogy minden egyes építőelem antik hatású élei töredezettek. Maga a rendszer előrefalazott elemekből épül fel, ami nagy segítséget jelent abban is, hogy gyorsan megtörténjen a kiépítése. Nagy színválaszték és különböző méretek érhetőek el, így mindig garantáltan a saját igényeinkre lehet szabni a teljes kerítésrendszert, valamint a terület adottságaihoz is illeszkedni fog.

Ha már gyors beépítés: előre összeállított elemeket fogunk kapni, ami azt jelenti, hogy egy 20-30 méteres kerítés akár egy nap alatt telepíthető az elkészített alapra. Három részből áll egy kerítésoszlop: két féloszlop és egy fedlap, a lábazati elemek pedig teljesen készen érkeznek.

Kiegészítőkből sincs hiány

Nem csak egy szimpla kerítést fogunk kapni, ugyanis a Téglakő® kerítésrendszerbe beépített postaládának, csengőnek vagy éppen kaputelefonnak is kérhetünk előkészített helyet. Ha már extrák: díjmentesen, felár nélkül még díszcsíkokat is kaphatunk a lábazati elemekre és pillérekre. A Téglakő® kerítésrendszer kiépítése gyors és egyszerű, de az első lépés minden esetben az, hogy felvesszük a kapcsolatot a szakemberrel, és megkezdjük a helyszíni felmérést.

A rovat további hírei: Mozaik

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

2024. máj. 03.

A családi kirándulások egyik népszerű célpontja Pécs, a Mecsek vadregényes tájai mellett azonban érdemes ellátogatni egy különleges helyszínre is. (X)

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

2024. máj. 03.

A Sugárúti Fesztivál vendége volt Koltai Róbert, aki élettársával, Gaál Ildikóval színpadra állva önálló fellépéssel örvendeztette meg a Dunaújvárosi Estek közönségét. Az előadás ezúttal a Kultik Moziban volt, ahová nagyon sokan ültek be a színvonalas kikapcsolódás reményében. Így is történt!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

2024. máj. 03.

Immár a XXXVIII. Bringatúra nagy közös tekerésére várják a kétkerekűsöket május 4-én, szombaton. Mutatjuk a teljes programot, bónuszként az útlezárások tervével. Hajrá mindenki, itt a pontos menetrend!

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

2024. máj. 02.

Csodás idő, színes kínálat, és minden képzeletet felülmúló tömeg: remek program kerekedett az idén immár harmadszorra rendezett Sugárúti Fesztiválból május 1-jén. Világ dunaújvárosiai, idesüssetek!

Rostisok Találkozója – már másodszor

Rostisok Találkozója – már másodszor

2024. máj. 02.

Legutóbb vészterhes apropóból úszott a hírfolyamba a Rosti iskola neve – ezúttal sokkal örömtelibb eseményről számolhatunk be: immár másodszor adott otthont az iskola árnyas udvara a Rostisok Találkozója című programnak.

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

2024. máj. 01.

Most még csak a képek miatt jöttünk, drága böngészők és aranyos mindenki, minden képzeletet felülmúló sokadalom futott be délelőtt a Sugárúti Fesztiválra. Galériánk frissült, de a javallat változatlan: keresd magad sokadalomban! 

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

2024. ápr. 30.

Javában tartanak az előkészületek a Vasmű úti kavalkádra, még adósak voltunk a Béke, valamint a Római városrészből induló veterán Ikarus buszok menetrendjével – eddig!