Sűrűsödik az élmezőny a Campusban

spigott - 2023. november 11. 14:00

Négy csapat vív óriási küzdelmet a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt középszakaszának első helyéért a Campus csoportban.

Illusztráció! (Kép forrása. DLSZ/Ihász Martin)

Véget ért a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt középszakaszának negyedik fordulója, s a DLSZ Arénában lejátszott péntek esti találkozókon ezúttal a Campus osztály csapatai léptek pályára. A nap első meccsén az ötödik Maradék és a harmadik Szil-Ker Ablak játékosai mérték össze egymással erejüket, s bár utóbbi volt az esélyesebb, az első felvonásban igen szorosan alakult a csata, ugyanis csak egy góllal vezettek az ablakosok. A fordulást követően viszont kinyílt a gólzsák, a Szil-Ker Ablak ötször is betalált, míg ellenfele csak egyszer volt eredményes, így Felföldi Zsolték végül 6-1-es győzelemmel vették vissza az első helyet a B.T. Mirage gárdájától.

Lényegesen szorosabb csatát hozott a negyedik helyezett SZP-Asztalos és a második Labdaérzék összecsapása, melyet előbbiek kezdtek sokkal jobban, s már a hetedik percben három góllal vezettek. A Labdaérzék gárdája azonban nem adta fel, még a szünetig minimálisra csökkentette hátrányát, majd a második etap hajrájában ki is egyenlített. Ez sem volt elég azonban számára a pontszerzéshez, mert Balogh II. Péter találatával kicsikarta a győzelmet az SZP-Asztalos, mely 4-3-as sikerével pontszámban befogta ellenfelét a bajnoki tabellán.

Az ST Solar csoportban a Karmacsi Autó és a Hangover együttesei léptek volna pályára, ám a találkozó végül elmaradt, s azt a jövő héten pótolják a csapatok.

Eredmények

Campus osztály, kiemelt középszakasz
Maradék – Szil-Ker Ablak 1-6 (0-1)
SZP-Asztalos – Labdaérzék 4-3 (3-2)

A Campus osztály állása: 1. Szil-Ker Ablak 12 pont, 2. B.T. Mirage 9 pont, 3. Labdaérzék 9 pont, 4. SZP-Asztalos 9 pont, 5. Maradék 6 pont, 6. Fast Fox 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

2024. ápr. 27.

Szűk negyed óráig tudta szorossá tenni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki összecsapást.

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.