Álom maradt a döntő az Angyaloknak

spigott - 2024. március 4. 12:30

Az elődöntő második mérkőzésén is vereséget szenvedett az Angels női jégkorong csapata a Rampage Women's Hockey ellen.

Kép forrása. Angels női jégkorong (archív felvétel)

Az U25-ös női bajnokság elődöntőjének második találkozóját játszotta az Angels jégkorong csapata a székesfehérvári Rampage Women's Hockey otthonában szombaton délután, s mivel a párharc első meccsét a fehérváriak nyerték, a mieinknek mindenképpen nyerniük kellett ahhoz, hogy maradjon esélyük a fináléba jutásra.

A vendéglátóknak persze más elképzeléseik voltak, s a kiegyenlített játékot hozó első felvonásban korán, már a 3. percben megszerezték a vezetést, s előnyüket még az első felvonás dereka előtt meg is duplázták (2-0). Az Angyalok hajtottak ugyan a szépítésért, de a gólszerzéssel hadilábon álltak, pedig egyenlő létszámban és emberelőnyben is megvoltak a lehetőségeik.

A térfélcsere után már nagyobb volt a hazai fölény, jobbára a mieink harmadában folyt a játék, s a 34. perc végén sajnos megszerezte harmadik találatát is a házigazda, még nehezebb helyzetben hozva ezzel Láng Zoltán csapatát (3-0). Mely sajnos továbbra sem tudott mit kezdeni a jól záró fehérváriakkal, akik a harmadik felvonásban újabb két gólt szerezve alakították k i az 5-0-s végeredményt, így kettős győzelemmel jutottak be a döntőbe, míg az Angels gárdája a HKB és a MAC Marilyn párharcának vesztesével küzdhet meg a bronzéremét.

Rampage Women's Hockey – Angels A 5-0 (2-0, 1-0, 2-0)
Továbbjutott a Rampage Women's Hockey kettős győzelemmel

Angels A: Balogh Br. – Schneider, Tőkési, Börcsök, Sághy, Bátyi – Jónás T., Jónás L., Göksal, Juhász-Berencsi, Ilisz – Tóth, Balogh Be., Méhes. Edző: Láng Zoltán.

A rovat további hírei: Sport

Női kézilabda olimpiai felkészülés - Golovin: mindenki a maximumot nyújtotta

Női kézilabda olimpiai felkészülés - Golovin: mindenki a maximumot nyújtotta

2024. júl. 21.

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott minden játékosa a maximumot nyújtotta az olimpiai felkészülés során.

Kovács Zsófia igyekszik nem rástresszelni az olimpiára

Kovács Zsófia igyekszik nem rástresszelni az olimpiára

2024. júl. 21.

Kovács Zsófia, a DKSE tornászainak Európa-bajnoka Rió és Tokió után a harmadik olimpiájára készülhet. Egy szeren, felemáskorláton versenyez majd a francia fővárosban.

Éremközelben a fiatalok

Éremközelben a fiatalok

2024. júl. 20.

Negyedik helyen végzett a strandkézilabdázók Európa-bajnokságán a két DKKA-játékossal felálló magyar női U16-os válogatott.

Újabb kanadai a DAB keretében

Újabb kanadai a DAB keretében

2024. júl. 20.

A 28 esztendős, védőként és támadóként is bevethető Colton Leiter Norvégiából érkezik Dunaújvárosba.

DSTV: szezont zártak a kispályások

DSTV: szezont zártak a kispályások

2024. júl. 19.

Megtartotta hagyományos évzáró-díjátadó ünnepségét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség – lezárult a 2023/2024. évi Markó Lajos Városi Kispályás Amatőr Labdarúgó Bajnokság. Az esemény részeként nem pusztán az osztályok dobogós csapatait díjazták, számos egyéni elismerés és különdíj is gazdára talált. Hangkép.

Aranyos úszók az országos bajnokságon

Aranyos úszók az országos bajnokságon

2024. júl. 19.

A Hódmezővásárhelyen megrendezett országos gyermek bajnokság első és második napján is jutott egy-egy aranyérem a DKSE úszóinak.

Véghajrában az olimpiai felkészülés

Véghajrában az olimpiai felkészülés

2024. júl. 18.

Várják már olimpiát női vízilabda válogatottunk dunaújvárosi tagjai, de még elsősorban az edzéseken tesznek meg mindent azért, hogy a lehető legjobban szerepeljenek a francia fővárosban.