A cél a felhasználó- és keresőbarát weboldal

doszerk - 2024. május 26. 8:30

Ha még nincs weboldalunk, érdemes mihamarabb befektetni egybe. Manapság szinte már minden cégnek van weblapja, amellyel sokkal eredményesebben lehet működni, a nagyobb bevételek lehetőségéről nem is beszélve. (X)

Egy jól strukturált és elkészített weboldallal megkülönböztehetjük magunkat és a cégünket a versenytársaktól, ezzel pedig hatalmas előnyre lehet szert tenni az adott piacokon.

Nincsen ingyen ebéd

Mikor a http://www.itnav.hu/weboldalkeszites linkre kattintunk, akkor azonnal az itnav profi csapatának weboldalkészítésről szóló oldalát érhetjük el. Sokaknak esetleg most az jut az eszébe, hogy van már számos ehhez gyors és azonnali megoldást ígérő, ráadásul ingyenes hely az interneten, s miért kellene ehhez profikat alkalmazni? Ám az “ingyen ebéd”, ahogy ezt Kissinger jó sok évvel ezelőtt már nagyon helyesen megjegyezte, nem létezik.

Aki biztos alapok nélkül, szakmai tudás hiányában vág neki a honlapkészítésnek, annak általában sokkal nagyobb erőfeszítésébe kerül egyedi, jól működő és az adott szervezet speciális igényeit is kielégítő weblapot alkotnia. A tapasztalatok szerint aztán pedig az átalakítás vagy az oly vágyott keresőbarát kialakítás, a SEO szempontok érvényre juttatása rengeteg energiát, s kiadást eredményezhet.

A WordPress használatával

Nagyon lényeges, hogy egy honlapot a legmodernebb webes technikák alkalmazásával alakítsanak ki. Nem csupán a designra kell ügyelni ilyenkor, hanem az egyszerű, letisztult megjelenés mellett még az is fontos, hogy a tartalom más-más felületeken – képernyőn, laptopon, tableten vagy mobilon – is ugyanolyan optimális hatást keltsen. Ehhez az itnav tapasztalt és képzett informatikai szemlélettel dolgozó szakemberei hatékony támogatást képesek adni. A weboldalkészítéshez a népszerű és jól működő WordPress rendszert ajánlják, amelynek a használatában már nagyon széles körű tapasztalatokat szereztek.

Az ügyfelek a közös munkát követően így ráadásul saját maguk tudják majd alakítani és frissíteni az elkészült lapokat, amellyel így a fejlesztőtől teljes mértékben függetlenedhetnek. Kulcsot kapnak a hatékony és sikeres működéshez a digitális térben is.

Mindig friss és aktuális tartalommal

Az egri itnav professzionális megoldást kínál a weblapkészítési, tárhelyszolgáltatási és domainintézési feladatok megoldásához is egyéneknek, vállalkozóknak, hivataloknak és vállalkozásoknak. Ráadásul az átadást követően sem engedik el az ügyfél kezét, akik megfelelő és hatékony támogatást kapnak az oldal frissítéséhez, a tartalomfeltöltéshez és annak karbantartásához is.
Egy jól működő és naprakész információkkal feltöltött honlap ma már alap az üzleti sikerhez. Profikkal sokkal könnyebben és olcsóbban meg is lehet valósítani. Hiszen ha gyorsabban elkészül, nem kell folyton javítgatni és alakítgatni, hamarabb ki is tudja majd termelni a bekerülési költségeket.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Befut az idei nyár első hőhulláma – és rögtön durva lesz!

Befut az idei nyár első hőhulláma – és rögtön durva lesz!

2024. jún. 17.

A kánikula már ma megkezdődik a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint – de az igazi durvulás szerdától várható. 38-39 fokos csúcsokkal is számolhatunk – kinéz az év első hőségriasztása!

Erre számíthatunk a szürkehályog műtét után

Erre számíthatunk a szürkehályog műtét után

2024. jún. 17.

Mint minden műtéti beavatkozásnál, természetesen a szürkehályog műtét esetében is van pár dolog, amire érdemes felkészülni. Persze ez esetben nem kell komoly korlátozásokra gondolni. (X)

DSTV: így születik a sláger

DSTV: így születik a sláger

2024. jún. 17.

Titokzatos boszorkánykonyha mélyére pillant a DSTV összeállítása. Liszkai Lukács zenésszel a slágerek jellemzőit fedik fel, a slágergyártás hosszú és rögös útját is feltérképezve. Miből lesz sláger? Mitől lesz egy szerzemény sláger? Hangkép a válaszokkal.
 

Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

2024. jún. 16.

Hölgyként jellemzően nyitottak vagyunk különféle szépségápolási és alakformálási praktikákra, amelyek segítenek feldobni a megjelenésünket és pozitív hatást gyakorolnak az összképre. (X)

DSTV: épül a játszótér az iskolaudvaron

DSTV: épül a játszótér az iskolaudvaron

2024. jún. 16.

Új közösségi színtér születik a BIROK Szabó Magda Tagintézményében, derül ki a DSTV összegzéséből. A közelmúltban rendezett jótékonysági bál bevételét játszótér építésére fordítják – már javában tart az eszközök telepítése az intézmény udvarán. Hangkép.

Tábor Dunaújvárosban: itt a nyár, tele életre szóló élmények ígéretével

Tábor Dunaújvárosban: itt a nyár, tele életre szóló élmények ígéretével

2024. jún. 15.

Kezdődik a vakáció, és már az önkormányzati napközis tábor nyitása is közeledik – július elsejétől, hat héten keresztül várják a fiatalokat.

A húsipari vágóeszközök élezésének legújabb eszközei

A húsipari vágóeszközök élezésének legújabb eszközei

2024. jún. 15.

Annak érdekében, hogy a húsipari alapanyagok vágását precízen és biztonságosan lehessen elvégezni, éles szerszámokra, késekre, bárdokra van szükség. (X)