A cél a felhasználó- és keresőbarát weboldal

doszerk - 2024. május 26. 8:30

Ha még nincs weboldalunk, érdemes mihamarabb befektetni egybe. Manapság szinte már minden cégnek van weblapja, amellyel sokkal eredményesebben lehet működni, a nagyobb bevételek lehetőségéről nem is beszélve. (X)

Egy jól strukturált és elkészített weboldallal megkülönböztehetjük magunkat és a cégünket a versenytársaktól, ezzel pedig hatalmas előnyre lehet szert tenni az adott piacokon.

Nincsen ingyen ebéd

Mikor a http://www.itnav.hu/weboldalkeszites linkre kattintunk, akkor azonnal az itnav profi csapatának weboldalkészítésről szóló oldalát érhetjük el. Sokaknak esetleg most az jut az eszébe, hogy van már számos ehhez gyors és azonnali megoldást ígérő, ráadásul ingyenes hely az interneten, s miért kellene ehhez profikat alkalmazni? Ám az “ingyen ebéd”, ahogy ezt Kissinger jó sok évvel ezelőtt már nagyon helyesen megjegyezte, nem létezik.

Aki biztos alapok nélkül, szakmai tudás hiányában vág neki a honlapkészítésnek, annak általában sokkal nagyobb erőfeszítésébe kerül egyedi, jól működő és az adott szervezet speciális igényeit is kielégítő weblapot alkotnia. A tapasztalatok szerint aztán pedig az átalakítás vagy az oly vágyott keresőbarát kialakítás, a SEO szempontok érvényre juttatása rengeteg energiát, s kiadást eredményezhet.

A WordPress használatával

Nagyon lényeges, hogy egy honlapot a legmodernebb webes technikák alkalmazásával alakítsanak ki. Nem csupán a designra kell ügyelni ilyenkor, hanem az egyszerű, letisztult megjelenés mellett még az is fontos, hogy a tartalom más-más felületeken – képernyőn, laptopon, tableten vagy mobilon – is ugyanolyan optimális hatást keltsen. Ehhez az itnav tapasztalt és képzett informatikai szemlélettel dolgozó szakemberei hatékony támogatást képesek adni. A weboldalkészítéshez a népszerű és jól működő WordPress rendszert ajánlják, amelynek a használatában már nagyon széles körű tapasztalatokat szereztek.

Az ügyfelek a közös munkát követően így ráadásul saját maguk tudják majd alakítani és frissíteni az elkészült lapokat, amellyel így a fejlesztőtől teljes mértékben függetlenedhetnek. Kulcsot kapnak a hatékony és sikeres működéshez a digitális térben is.

Mindig friss és aktuális tartalommal

Az egri itnav professzionális megoldást kínál a weblapkészítési, tárhelyszolgáltatási és domainintézési feladatok megoldásához is egyéneknek, vállalkozóknak, hivataloknak és vállalkozásoknak. Ráadásul az átadást követően sem engedik el az ügyfél kezét, akik megfelelő és hatékony támogatást kapnak az oldal frissítéséhez, a tartalomfeltöltéshez és annak karbantartásához is.
Egy jól működő és naprakész információkkal feltöltött honlap ma már alap az üzleti sikerhez. Profikkal sokkal könnyebben és olcsóbban meg is lehet valósítani. Hiszen ha gyorsabban elkészül, nem kell folyton javítgatni és alakítgatni, hamarabb ki is tudja majd termelni a bekerülési költségeket.
 

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: irány a cirkusz!

DSTV: irány a cirkusz!

2024. jún. 22.

Különleges kínálattal csalogatja a közönséget a Magyar Donnert Nagycirkusz, derül ki a DSTV összegzéséből. A csapat érkezéséről márt beszámoltunk, most Donnert Elisabeth mesél a repertoárról – és persze a cirkusz kalandos életéről is! Hangkép.

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

2024. jún. 21.

A közelmúltban már posztoltuk a szombaton és vasárnap esedékes programözön kínálatát – az alábbiakban némi kiegészítés következik.

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

2024. jún. 21.

Energiára gyakorlatilag állandóan szükségünk van. Pedig akadnak olyan helyzetek, amikor nem áll a rendelkezésünkre közvetlenül elérhető áramforrás. Mit tehetünk ilyenkor? A válasz a hordozható erőművekben rejlik. (X)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

2024. jún. 20.

Mind az árusító pontok, mind az érdeklődők, vásárlók számát tekintve rekordot döntött a Garázsvásár sokadalma múlt szombaton. Infópont segített, fogatos taxi szállított, pazar felhozatal csalogatott, véradás körített – remek közösségi program kerekedett! 

Szalvéták és papírtörlők használata az éttermekben

Szalvéták és papírtörlők használata az éttermekben

2024. jún. 20.

A szalvéták és papírtörlők elengedhetetlen kellékei az éttermi munkának. Mind a konyhai munka során, mind a vendégek kiszolgálásakor hasznos eszközök, emellett dekorációs célt is szolgálhatnak.  (X)

Miért viszkethet a fejbőr?

Miért viszkethet a fejbőr?

2024. jún. 20.

A fejbőr viszketése megkeserítheti a mindennapjainkat. Sok esetben valamilyen fejbőrbetegség húzódik a kellemetlen tünet mögött, most azonban végigveszünk mindent, ami kiváltó ok lehet. (X)

Resti Családi Napok: bulira fel – már két napon át!

Resti Családi Napok: bulira fel – már két napon át!

2024. jún. 19.

Színes és változatos kínálattal, rengeteg gyerekprogrammal és de pláne sok-sok muzsikával csalogatja a városlakókat a Vasmű útra a Resti Családi Napok eseménysorozata. Irány a flaszter szombaton és vasárnap – itt a tételes program!