Az éllovas nyerte a rangadót

spigott - 2024. május 15. 12:30

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Kép: DO-archív

Nemcsak az ST Solar osztályban, hanem a városi kispályás labdarúgó bajnokság második vonalában, a Campus osztályában is javában zajlanak a küzdelmek. A DLSZ Arénában két mérkőzést is rendeztek hétfőn, s az egyik igazán komoly rangadónak ígérkezett, ugyanis a második helyezett Szil-Ker Ablak a listavezető Fejó-Therm Kft. ellen lépett pályára este hét órától.

A mérkőzés előtt mindössze négy pont választotta el egymástól a csapatokat, s egészen az utolsó tíz percig rendkívül kiélezett csatát vívtak egymással a felek, melyben helyzetekig ugyan eljutottak a játékosok, gólt azonban egyik gárda sem tudott szerezni. A 39. percben azonban megtörte gólcsendjét a Fejó, mely a hajrában újabb két alkalommal bevette ellenfele kapuját, s végül 3-0-s győzelemmel növelte hétpontosra előnyét a tabellán, míg a Szil-Ker maradt a második pozícióban.

A nap második találkozóján a hatodik SZP-Asztalos és a nyolcadik Fast Fox mérette meg este nyolc órától. A mérkőzés elején előbbiek szereztek vezetést, ám ellenfele még a szünet előtt egalizált, majd a fordulás után az előnyt is magához ragadta. Erre még volt válasza az "asztalosoknak", de Egressyék újabb két góljára már csak egyszer tudott felelni, így a "rókák" 4-3-as sikerrel csökkentették kétpontosra a két gárda közti különbséget a bajnoki táblázaton.

Eredmények
Szil-Ker Ablak – Fejó-Therm Kft. 0-3 (0-0)
SZP-Asztalos – Fast Fox 3-4 (1-1)

A Campus osztály állása: 1. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 2. Szil-Ker Ablak 15 pont, 3. Gamma Metal Kft. 13 pont, 4. Labdaérzék 10 pont, 5. Maradék 9 pont, 6. SZP-Asztalos 9 pont, 7. Gyalog Galopp 8 pont, 8. Fast Fox 7 pont, B.T. Mirage 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Biztató szavak az olimpia előtt

Biztató szavak az olimpia előtt

2024. júl. 17.

Önkormányzatunk vezetése is köszöntötte a párizsi olimpiára készülő magyar női vízilabda válogatott dunaújvárosi tagjait.

Újra köszöntötte legjobbjait a DLSZ

Újra köszöntötte legjobbjait a DLSZ

2024. júl. 17.

Több mint ötven díjat adtak át a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség vezetői a 2023/2024-es szezont lezáró ünnepségén a Campus étteremben.

Gulyás Péter lett a DKKA új vezetőedzője

Gulyás Péter lett a DKKA új vezetőedzője

2024. júl. 16.

A Telekom Veszprém férfi csapatának eddigi másodedzője, Gulyás Péter veszi át a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének irányítását.

Dán csatár az Acélbikáknál

Dán csatár az Acélbikáknál

2024. júl. 16.

A 23 esztendős Mikkel Jensen a dán élvonalból érkezik a DAB jégkorong csapatához.

Párizs 2024 – Czifra Bettina Lili meghatódott az eskütételen

Párizs 2024 – Czifra Bettina Lili meghatódott az eskütételen

2024. júl. 15.

Czifra Bettina Lili Dunaújvárosban készül Párizsra: a DKSE tornásza négy szeren indul a játékokon.

Dunaújvárosi éremeső a Vidék Bajnokságon

Dunaújvárosi éremeső a Vidék Bajnokságon

2024. júl. 15.

Összesen huszonnégy dobogós helyezéssel zárták a DKSE kajak-kenusai a Fadd-Domboriban megrendezett Vidék Bajnokság küzdelmeit.

Előkelő hatodik hely az Európa-bajnokságon

Előkelő hatodik hely az Európa-bajnokságon

2024. júl. 14.

Sokáig közel volt a bravúrhoz, ám a hatodik hely miatt sem kell szomorkodnia Kovács-Seres Hunornak a nyíltvízi úszók junior Európa-bajnokságán.