Amerikai csatárt igazolt a DAB

spigott - 2024. június 29. 15:00

A 24 esztendős Tyler Watkins a tengerentúlról érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatához.

Kép forrása: NAHL

Hivatalos honlapján jelentette be a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, hogy  24 esztendős Tyler Watkins is hokisainknál folytatja pályafutását a 2024/2025-ös szezonban.

Az amerikai csatár a minnesotai Hermantown városában született és a helyi Rangers csapatában ismerkedett meg közelebbről a sportággal. Mind az általános, mind pedig a középiskolai éveit a Hermantown keretében töltötte. 2018-ban csatlakozott a Minnesotai Wilderness-hez, majd 2020-ban a new yorki Union College gárdájához. Egyetemi évei alatt négy szezonon át segítette a bordó-fehér-feketéket az NCAA bajnokságban. Legutóbbi két évében előbb 35 mérkőzésen 19 pontot, majd 36 mérkőzésen 16 pontot szorgoskodott össze. Utolsó évében büszkén viselte mezén az “A” betűt. 2024-ben elérkezettnek látta az időt, hogy egyetemi tanulmányai után megkezdje profi karrierjét, melynek első állomása Dunaújváros lesz.

Nagy várakozással tekint a szezon elé, s Acélbikáink is abban bíznak, hogy a náluk töltött idő kiváló ugródeszka lesz a fiatal, ambíciózus támadó számára.

A rovat további hírei: Sport

Második hely a Thetis Kupán

Második hely a Thetis Kupán

2024. júl. 01.

Három győzelemmel és egy vereséggel szerezte meg a görögországi Thetis Kupa második helyét a három DFVE-játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Ezüstös juniorok

Ezüstös juniorok

2024. júl. 01.

Nagy csatában szenvedett háromgólos vereséget a franciáktól a magyar U20-as női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokság döntőjében.

Ez ám a fordulat: Kovács Zsófia döntőzött és ezüstérmes Bukarestben

Ez ám a fordulat: Kovács Zsófia döntőzött és ezüstérmes Bukarestben

2024. jún. 30.

Tartalékból előlépve döntőzött és remek gyakorlattal végzett a bukaresti RomGym Trophy felemáskorlát döntőjének második helyén a DKSE kiválósága, Kovács Zsófia, így újra teljesen nyílt a harc a tornászok utolsó olimpia kvótájáért, melyről kedden dönt a MATSZ elnöksége.

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címe

Kovács-Seres Hunor újabb bajnoki címe

2024. jún. 30.

Hatalmas fölénnyel nyerte meg a nyíltvízi úszók Szegeden megrendezett korosztályos bajnokságát a DKSE tehetséges versenyzője, Kovács-Seres Hunor.

Kovács Zsófia tartalék Bukarestben

Kovács Zsófia tartalék Bukarestben

2024. jún. 30.

Nem sikerült döntőbe jutnia felemáskorláton a hosszú sérüléséből visszatért Kovács Zsófiának a Bukarestben zajló RomGym Trophy-n.

Vb-döntőben a junior válogatott

Vb-döntőben a junior válogatott

2024. jún. 29.

Nagyot hajrázva győzte le a hollandokat a két DKKA-játékost is soraiban tudó magyar junior női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokság elődöntőjében.

DSTV: értékelték a szezont

DSTV: értékelték a szezont

2024. jún. 28.

Kemény, viszontagságos, de a tavalyinál sikeresebb szezont zárt a DKKA felnőtt együttese. Horváth Tibor ügyvezető idézte fel, milyen célokkal vágtak neki a bajnokság 2023/2024-es kiírásának, ezekből mit sikerült megvalósítani, s hogyan készülnek a következő szezonra. Hangkép.