Bajnokot avattak a Campusban is

spigott - 2024. június 17. 7:30

Magabiztos sikerrel biztosította be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának bajnoki címét a Fejó-Therm együttese.

Főoldali és belső kép forrása: DLSZ-archív

Ahogy a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar osztályában, úgy a második vonalban, a Campus osztályban is a véghajrájához ért a csata az aranyéremért. A sorozat rájátszásának kilencedik fordulójában négy találkozót rendeztek meg a DLSZ Arénában, s már rögtön az első meccsen eldőlt a bajnoki cím sorsa.

Az éllovas, s eddig hibátlan Fejó-Therm Kft. az utolsó előtti Fast Fox ellen lépett pályára, méghozzá annak reményében, hogy egy győzelemmel biztosítsa be első helyét a bajnokság végén. Salamon Miklósék ennek megfelelően is kezdtek, húsz perc után már 4-0-ra vezettek, s végül nagyon sima, 9-3-as sikerrel gyűjtötték be a három pontot, amivel eldőlt, hogy a hátralévő meccsek eredményeitől függetlenül megszerezték a bajnoki címet is.

A forduló további meccsei közül a B.T. Mirage és az SZP-Asztalos összecsapása hozott komolyabb csatát, ezen végül előbbiek diadalmaskodtak 3-1-re, míg a Gyalog Galopp és a Gamma Metal Kft. mérkőzésén utóbbiak egy 6-2-es győzelemmel hódították el a dobogó harmadik fokát. A másodikon az a Szil-Ker Ablak végzett, mely a hatodik Maradék ellen nyert 5-2-re. A bajnokságból mindössze egyetlen mérkőzés van hátra, ezen a már bajnok Fejó-Therm a bronzérmes Gamma Metal ellen lép pályára a DLSZ Arénában csütörtökön este nyolc órától.

A Campus osztály 9. fordulójának eredményei

Fejó-Therm Kft. – Fast Fox 9-3 (5-1)
B.T. Mirage – SZP-Asztalos 3-1 (2-1)
Gyalog Galopp – Gamma Metal Kft. 2-6 (1-4)
Szil-Ker Ablak – Maradék 5-2 (1-1)

A Campus osztály állása: 1. Fejó Therm Kft. 28 pont, 2. Szil-Ker Ablak 25 pont, 3. Gamma Metal Kft. 19 pont, 4. B.T. Mirage 17 pont, 5. Labdaérzék 16 pont, 6. Maradék 12 pont, 7. SZP-Asztalos 12 pont, 8. Fast Fox 8 pont, 9. Gyalog Galopp 7 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: tornával emlékeztek

DSTV: tornával emlékeztek

2024. szep. 27.

Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a DKSE torna szakosztálya a Pap Zoltán Emlékversenyt, melynek a legendás edzőről elnevezett Pap Zoltán Tornacsarnok adott otthont szeptember 21-én szombaton. Hangkép.

Újra hazai pályán a futsalosok

Újra hazai pályán a futsalosok

2024. szep. 27.

A Tolna-Mözs elleni hazai összecsapáson őrizné meg hibátlan mérlegét az NB II Nyugati csoportjában a Dunaújváros Futsal együttese ma este hét órától.

A címvédő érkezik

A címvédő érkezik

2024. szep. 27.

Az éllovas Brassó elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

2024. szep. 26.

A címvédő Karmacsi mellett már csak az SZP-Asztalos együttese hibátlan a városi kispályás labdarúgók ST Solar csoportjában.

Újra fociztak az ovisok (galériával)

Újra fociztak az ovisok (galériával)

2024. szep. 26.

Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római Városrészi Tagóvodában kedden délelőtt.

Új elnökséget választott a DKSE

Új elnökséget választott a DKSE

2024. szep. 25.

Mátyás Gábor immáron ötödik ciklusát kezdheti meg a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület ügyvezető elnökeként.

A legfiatalabbak is szőnyegre léptek

A legfiatalabbak is szőnyegre léptek

2024. szep. 25.

A Halas Kupán öt, a Csongrádon megrendezett diákolimpián egy éremnek örülhettek a DKSE birkózó szakosztályának ifjú versenyzői.