Értékes bronz az ifik között

spigott - 2024. június 2. 7:30

Több döntős helyezés mellett egy bronzéremnek örülhettek a DKSE kajak-kenusai a Szolnokon megrendezett ifjúsági válogatón.

Főoldali és belső kép: DKSE kajak-kenu szakosztály

Szolnokon rendezték meg a kajak-kenusok első ifjúsági válogatóját a közelmúltban, s a megméretésen természetesen ott voltak a DKSE ifjú kajak-kenusai is, akik tizenöt fős különítménnyel vágtak neki a viadalnak. A dunaújvárosiak ezúttal is igyekeztek kiadni magukból a maximumot, s több döntős helyezés mellett egy éremnek is örülhettek, ugyanis a mindössze tizenöt esztendős Katona Réka Sára a kajak egyesek 200 méteres versenyszámában az előkelő harmadik helyet szerezte meg az igen erős mezőnyben.

A DKSE tehetséges, még serdülő korú versenyzője emellett a kajak kettesek 500 méteres döntőjében is hozott egy hatodik helyet a szekszárdi Jámbor Lottival párban, így érthetően elégedetten értékelte teljesítményét a szakosztály közösségi oldalán.
– Az első ifjúsági válogató verseny számomra nagyon nagy élmény volt. Nagyon jó érzés volt ennyi tehetséges fiatallal együtt versenyezni. Elégedett vagyok az eredményeimmel, de mindig lehet tovább fejlődni. Nagyon örültem, hogy 200 méteren dobogóra tudtam állni az ifik között. A párosunk is szépen teljesített, úgy érzem, van még bennünk bőven, és jól fogunk tudni szerepelni a következő versenyeken. Folytatódik a felkészülés, szerintem jól haladunk, s minden edzésen törekszem a legjobban teljesíteni. Köszönöm az edzőmnek a rengeteg munkát, amit együtt elvégzünk, és a szüleimnek a támogatásukat. Célom az idei versenyeken a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, és minden versenyen a dobogón állni. Szeretnék olyan eredményeket elérni, hogy a serdülő válogatott tagja tudjak maradni.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta triplázott a szerbajnokságon

Mayer Gréta triplázott a szerbajnokságon

2024. szep. 22.

Két aranyéremmel és egy ezüsttel zárták a Központi Tornacsarnokban megrendezett szerbajnokság mai napját a DKSE tornászai.

Felemás szezonkezdés az U20-asoknál

Felemás szezonkezdés az U20-asoknál

2024. szep. 22.

A házigazda Kecskeméttől kikapott, a Kaposvárt viszont legyőzte a DSE Röplabda Akadémia U20-as csapata a korosztályos bajnokság első fordulójában.

Itthon is bemutatkozik a DAB

Itthon is bemutatkozik a DAB

2024. szep. 22.

A DEAC elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma délután öt órától.

Kettős dunaújvárosi siker a szerbajnokságon

Kettős dunaújvárosi siker a szerbajnokságon

2024. szep. 21.

Ugráson Mayer Gréta, míg felemáskorláton Makai Lilla bizonyult legjobbnak a Waberer's Szerbajnokság szombati döntőiben.

Végül sima győzelem

Végül sima győzelem

2024. szep. 21.

Rengeteg helyzetet kihagyott, de így is négygólos győzelmet aratott a Tihany elleni bajnokin a Dunaújváros Futsal együttese Rácalmáson pénteken este.

Újabb hajrávereség

Újabb hajrávereség

2024. szep. 21.

Megint az utolsó percekben kapott góllal szenvedett vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában, ezúttal az Újpest vendégeként.

DSTV: az utolsó fordulóban bizonyíthattak

DSTV: az utolsó fordulóban bizonyíthattak

2024. szep. 20.

Dunaújvárosban továbbra is az egyik legnépszerűbb hobbik közé tartozik a darts. Hétvégén a Szöglet Sport Bárban jártunk, ahol az utolsó fordulójához érkezett az itteni csapat egyéni amatőr sorozata. Hangkép.