Gyilkossági kísérlet miatt nyomoznak

Öcaline - 2024. június 12. 9:30

Több szúrással vett elégtételt volt felesége élettársán az 54 éves gyanúsított Beloianniszban még múlt csütörtökön. A megtámadott férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, értesült a DO.

Nem mindennapi esetről tudósított a vármegyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A szóvivői összegzés szerint az gyanúsított előbb telefonon közölte volt feleségével, hogy a lakóhelyére indul, és megöli őt, valamint jelenlegi élettársát. Az elkövető sajnos eltökéltnek bizonyult: a hívás után egy kést vett magához, majd Budapestről Beloianniszba utazott, ahol több alkalommal megszúrta a nő párját. A sértett a támadás nyomán életveszélyes sérüléseket szenvedett, erősítette meg a rendőrségi tájékoztató.
A rendőrök elfogták a támadót a bűncselekmény helyszínén, majd előállították – a Fejér vármegyei nyomozók őrizetbe vétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt hallgatták ki. 

A rendőr-főkapitányság nyomozóinak kezdeményezésére a bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

(Fotó: FVMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

DSTV: az eltűntek nyomában

DSTV: az eltűntek nyomában

2024. jún. 19.

Rendszeresen adunk hírt az eltűnt személyekkel kapcsolatos rendőrségi felhívásokról – ezúttal a téma hátterét és az esetleges lakossági, hozzátartozói teendőket boncolgatja a DSTV összeállítása. A "nyomozást" természetesen most is a dunaújvárosi kapitányság koordinálja. Hangkép.

Késsel féltett szerelmet a fenyegetőző lovag...

Késsel féltett szerelmet a fenyegetőző lovag...

2024. jún. 18.

... csakhogy a lovagok kora már a múlté – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emeltek vádat ellene. Ráadásul előtte ütött is, előbb egyszer, aztán még kétszer, értesült a DO.

Itt az idei év első hőségriasztása –  és rögtön a legmagasabb!

Itt az idei év első hőségriasztása – és rögtön a legmagasabb!

2024. jún. 18.

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától szombaton éjfélig, áll a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közös közleményében. F O L Y A D É K B E V I T E L!!!

Egy nap alatt két veszélyhelyzet az élményfürdőben

Egy nap alatt két veszélyhelyzet az élményfürdőben

2024. jún. 16.

Két rendkívüli esemény történt a dunaújvárosi rekreációs bázison szombaton – délután egy kamaszt kellett kimenteni, kora este egy idősebb hölgy lett rosszul. A gyors beavatkozás életet mentett mindkét esetben, nagy köszönet jár minden segítőnek.

Eltűnt, keresik Fogas Tibornét (FRISSÍTVE)

Eltűnt, keresik Fogas Tibornét (FRISSÍTVE)

2024. jún. 15.

A dunaújvárosi rendőrök fordultak felhívással a nyilvánossághoz a 68 éves asszony eltűnése ügyében. Már egy megosztás is segíthet, hogy megtalálják! (FRISSÍTVE)

Földrengés volt a város közelében

Földrengés volt a város közelében

2024. jún. 09.

2,6-os magnitúdójú rengést észleltek tegnap este 19.29-kor, károkról nem érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez.

Sok szakma munkáit vállalta, de csak egy téren jeleskedett

Sok szakma munkáit vállalta, de csak egy téren jeleskedett

2024. jún. 07.

A szakemberhiányból fakadó piaci rést találta meg az a férfi, akivel szemben 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói. Nagy mester – csalásban!