Dán csatár az Acélbikáknál

doszerk - 2024. július 16. 7:30

A 23 esztendős Mikkel Jensen a dán élvonalból érkezik a DAB jégkorong csapatához.

Kép forrása: metalligaen.dk

Mint az a DAB honlapján megjelent közleményből kiderült, a 23 esztendős Mikkel Jensen is dunaújvárosi színekben játszik a 2024/2025-ös szezonban. A fiatal csatár a Vojens-ben nevelkedett. 2019-ben igazolt az Odense-hez, majd két évig a SonderjyskE keretét erősítette. Szerepet kapott a dán U18 és U20-as korosztályos válogatottban is. 2022-ben csatlakozott a Rodovre Mighty Bulls-hoz, akikkel további két esztendőt töltött a dán első osztályban. Legutóbb a hatodik helyen végeztek. Az elmúlt két szezonban előbb 41 mérkőzésen 22 ponttal, majd 35 mérkőzésen 14 ponttal járult hozzá a piros-fehérek sikereihez.

A Bikáktól tehát a Bikákhoz igazol, így talán nem is lesz számára akkora váltás, mint ahogy azt elsőre képzelte. Elmondása alapján nagy kihívásnak tekinti az Erste Ligát és akár csak a többiek, szintén várja már, hogy megismerhesse csapattársait és elkezdődhessen a közös munka. Remek érzés, hogy Mikkel is csatlakozik a Dunaújváros keretéhez, játékára és tehetségére pedig rendkívül nagy szüksége lesz hokisainknak az előttük álló szezonban.

A rovat további hírei: Sport

Párizs 2024 – Czifra Bettina Lili meghatódott az eskütételen

Párizs 2024 – Czifra Bettina Lili meghatódott az eskütételen

2024. júl. 15.

Czifra Bettina Lili Dunaújvárosban készül Párizsra: a DKSE tornásza négy szeren indul a játékokon.

Dunaújvárosi éremeső a Vidék Bajnokságon

Dunaújvárosi éremeső a Vidék Bajnokságon

2024. júl. 15.

Összesen huszonnégy dobogós helyezéssel zárták a DKSE kajak-kenusai a Fadd-Domboriban megrendezett Vidék Bajnokság küzdelmeit.

Előkelő hatodik hely az Európa-bajnokságon

Előkelő hatodik hely az Európa-bajnokságon

2024. júl. 14.

Sokáig közel volt a bravúrhoz, ám a hatodik hely miatt sem kell szomorkodnia Kovács-Seres Hunornak a nyíltvízi úszók junior Európa-bajnokságán.

Párizs 2024: végleges a kajak-kenusok csapata

Párizs 2024: végleges a kajak-kenusok csapata

2024. júl. 13.

Véglegessé vált a XXXIII. Nyári Olimpia Játékokon résztvevő magyar kajak-kenu válogatott nevezési listája. Hajdu Jonatán a kenu kettesek mezőnyében indul, Adolf Balázzsal.

DSTV: futsal szezonértékelő

DSTV: futsal szezonértékelő

2024. júl. 12.

Hiába nem jutott be a bajnoki felsőházba a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, minden meccsekre kilátogató nézőnek jó élmény volt átélni egy-egy találkozó hangulatát. Tóth Árpád tanítványai nagyon jól kezdték a 2023/2024-es bajnoki szezont, télen azonban volt egy kis visszaesés – végül az alsóházban küzdött tovább a csapat. Hangkép.

Hosszabbított a válogatott bekk

Hosszabbított a válogatott bekk

2024. júl. 12.

Ivan Sziszak a 2024/2025-ös szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát erősíti.

DSTV: a siker receptje

DSTV: a siker receptje

2024. júl. 11.

Vannak, akik nyáron hűsölni ugranak a medencébe, meg persze vannak, akik érmekért szállnak harcba. Hatalmas fölénnyel nyerte meg a nyíltvízi úszók Szegeden megrendezett korosztályos bajnokságát a DKSE tehetséges versenyzője, Kovács-Seres Hunor. Hangkép.