Mi kell ahhoz, hogy sikeres ingatlanközvetítő váljon belőlünk?

doszerk - 2024. augusztus 30. 14:30

Időnként a hírekben is hallhatunk arról, hogy melyek azok a szakmák, amiket érdemes kitanulni, ha olyan munkát szeretnénk végezni, amiben ki tudunk teljesedni, és amivel jól is tudunk keresni. (X)

Változó, hogy mely munkakörök kerülnek fel a listára, de az ingatlanközvetítő szinte mindig köztük van. Éppen ezért hamar megjöhet nekünk is a kedvünk ahhoz, hogy kitanuljuk ezt az igen népszerű szakmát, utána pedig felépítsük a saját vállalkozásunkat, ami kellő szabadságot biztosít számunkra – mind a munkaidőt, mind pedig a bevételt illetően. 

Ha ez vonzó alternatívának tűnik számunkra, akkor jó, ha tudjuk, hogy a RE/MAX franchise partnerek felkutatásával, csatlakoztatásával foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy szakértői segítséget nyújtanak számunkra, ha úgy döntünk, hogy mi is a partnereik egyikévé válunk, és a hálózatukon belül végzünk ingatlanközvetítői tevékenységet.

Mai írásunkban azt fogjuk egy kicsit bővebben is kifejteni, hogy pontosan mi kell ahhoz, hogy sikeresek lehessünk ebben a nagyszerű szakmában.

Folyamatosan fejlesszük magunkat!

Fontos, hogy szert tegyünk az alapvető szakmai ismeretekre, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy képesek legyünk a megfelelő színvonalon elvégezni a munkánkat. Itt azonban nem áll meg a történet, ugyanis nem dőlhetünk hátra, miután megszereztük a szükséges képesítéseket.

Az is lényeges, hogy folyamatosan képezzük magunkat és fejlesszük azokat a képességeinket, amik egyre jobb szakemberré tesznek minket. Az ingatlanközvetítés tipikusan egy olyan szakma, ami sok készség meglétét igényli, így bőven van mit tanulnunk.

Tanuljunk meg profin kapcsolatokat építeni!

Az egyik legfontosabb skill mind közül a kapcsolatépítés. Ha ugyanis nem tudunk megfelelően kommunikálni az emberekkel, ha nem tudjuk, hogyan bánjunk velük, vagy hogy derítsük ki az igényeiket, elvárásaikat, akkor garantáltan nem fogunk sikereket elérni ebben a munkakörben. 

Többek között azért is érdemes a kapcsolatépítésre fókuszálni, hiszen minél több emberrel vagyunk jóban, annál nagyobb az esélye, hogy minket ajánlanak, amikor valakinek ingatlanközvetítőre van szüksége.

Csatlakozzunk ingatlanközvetítő hálózathoz!

Mindemellett a sikeres működés érdekében érdemes olyan ingatlanközvetítő hálózathoz csatlakozni, ahol profi segítséget kapunk a szükséges képességek elsajátításához és a vállalkozásunk felépítéséhez.

Ezek tehát a legfontosabb dolgok, amik szükségesek lehetnek ahhoz, hogy mi is sikeresek tudjunk lenni az ingatlanközvetítői szakmában, és ki tudjuk aknázni a benne rejlő lehetőségeket. Nagyon fontos, hogy folyamatosan képezzük, fejlesszük magunkat, illetve hogy többek között a profi kapcsolatépítést is megtanuljuk.

Ha pedig még magasabb szintre szeretnénk emelni a karrierünket, akkor érdemes olyan elismert és profi segítséget biztosító ingatlanközvetítői hálózathoz csatlakozni, mint amilyen a RE/MAX.
Ha bővebb információt szeretnénk kérni erről a szuper lehetőségről, akkor vegyük fel velük a kapcsolatot a weboldalukon!

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: ünnepelt a Dunaújvárosi Kosár Közösség

DSTV: ünnepelt a Dunaújvárosi Kosár Közösség

2024. aug. 30.

Három éve bontott zászlót a helyi termelők áruit közvetlenül a vásárlókhoz eljuttató csapat, derül ki a DSTV összegzéséből. A Dunaújvárosi Kosár Közösség népszerűsége töretlen, sokan keresik és igénylik a friss, megbízható forrásból származó termékeket. Hangkép.

Így válasszunk védőtokot az Apple Watch órához

Így válasszunk védőtokot az Apple Watch órához

2024. aug. 29.

A mindennapi megjelenésünk egyik kiegészítője az óra, amit viselünk. Minden alkalommal törekszünk arra, hogy a kinézetünk kifogástalan legyen. Főleg a formális eseményeken, ahol számít az első benyomás. (X)

Népszerű volt a piacra költözött évadnyitó sokadalom (galériával)

Népszerű volt a piacra költözött évadnyitó sokadalom (galériával)

2024. aug. 29.

Bár már csak a nevében őrzi a csomagtartós tradíciót, változatlanul népszerű a Csomagtartóvásár és bolhapiac kezdeményezése: az évadnyitó sokadalom újra jelentős tömeget vonzott a piacra – sem a kínálatra, sem a hangulatra nem lehetett panasz.

Vászonképek a mindennapokban

Vászonképek a mindennapokban

2024. aug. 29.

A vászonkép pamut vagy poliészter alapanyagú vászonra nyomtatott festmény hatású ábra vagy alkotás. Irodákban, lakásokban egyre elterjedtebb dekorációs elem. (X)

Így hozd magad formába hatékonyan!

Így hozd magad formába hatékonyan!

2024. aug. 28.

Bárkivel előfordulhat, hogy a mozgásszegény életmód vagy a helytelen táplálkozás miatt azt veszi észre, hogy elkezdtek rá felszaladni a plusz kilók. (X)

Hogyan vásároljunk teraszponyvát?

Hogyan vásároljunk teraszponyvát?

2024. aug. 28.

A teraszponyvák szinte minden esetben teljesen speciálisak, viszont általában a 630 g/m2-es típusú ponyva megfelelő szokott lenni erre a célra. (X)

DSTV: amit a hennáról tudni lehet

DSTV: amit a hennáról tudni lehet

2024. aug. 28.

Az emberi bőr díszítésének sajátos világába kalauzol a DSTV összeállítása. A végleges tetoválással szemben a henna egy olyan megoldás jelent, ami néhány nap, legfeljebb egy-két hét alatt lekopik a bőrről. Kováts Blanka a népszerű nyári mintákat is bemutatja. Hangkép.