Újabb játszóeszközök a szabadstrandon

doszerk - 2024. augusztus 18. 8:30

Vízi játszóeszközöket, napvitorlákat és homokozót telepítettek A DVG Zrt. munkatársai a cég által üzemeltetett szabadtsrandon a Szalki-szigeten. 

Az új eszközöket a gyerekek már birtokba is vehették és azonnal komoly népszerűségnek örvendett. Mivel a vízpart szelesebb az átlagosnál, lehetséges, hogy a napvitorlákat meg kell majd erősíteni. Ha problémát tapasztalnak vele, akkor jelezzék!
Bár az idei szezon az Duna áradása miatt a tervezettnél később kezdődött a Szalki-szigeti szabadtsrandon, a legnagyobb kánikulában már kellemes hűsítő kikapcsolódást jelentett az itt élőknek és nagy népszerűségnek is örvend. 

Az utóbbi években rengeteg fejlesztés történt a Szalki-szigeten, így a szabadstrandon is, megújult a Remix, aminek köszönhetően épített, tiszta öltöző és mosdó fogadja a látogatókat, bővültem a szabadtéri sportolási lehetőségek is. Emellett új padok, kukák, játékelemek kerültek ki.

És most az új játszóeszközök – a kisgyerekek nagy örömére!

DMJV Önkormányzata
(Fotó: Végh Zoltán)

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: tábori értékelés

DSTV: tábori értékelés

2024. aug. 18.

Színes kínálattal várták a gyerekeket az MMK tematikus táborai, derül ki a DSTV összegzéséből. A táboroztatás azonban nem egy egyszerű dolog, sőt, nagyon sok tényezőből áll össze, és értékes tapasztalatokkal szolgál. Hangkép.
 

A táplálkozás szerepe az egészségünk fenntartásában

A táplálkozás szerepe az egészségünk fenntartásában

2024. aug. 17.

Közismert tény, hogy a táplálkozásnak jelentős szerepe van az egészségünkre nézve. A betegségek nagy százaléka is kapcsolatba hozható a helytelen étkezési szokásokkal. Az optimális mennyiségű és minőségű tápanyagok bevitelének fontossága tehát vitathatatlan. (X)

Színes augusztális – újra a Szalki-szigeten!

Színes augusztális – újra a Szalki-szigeten!

2024. aug. 17.

Az elmúlt esztendők szép hagyományát folytatva ismét a Szalki-sziget ad otthont az ünnepi eseményeknek augusztus 20-án, azaz jövő kedden. Az önkormányzat eseményén gazdag, színes és változatos kínálattal várják az ünneplőket.

Az ideális konyha

Az ideális konyha

2024. aug. 16.

Az ideális konyha sok háziasszony álma. De mik is a kritériumok? Legyen a helyiség nemcsak tetszetős, de praktikus is. Legyen jól felszerelt, és feleljen meg az ergonómiai szempontoknak, essen minden kézre. (X)

Folytatódik a villamos trafóházak átfestése – élettel és szeretettel

Folytatódik a villamos trafóházak átfestése – élettel és szeretettel

2024. aug. 16.

Az eddigi csúnyácska villamos trafóházak egyre inkább a betonrengeteg üde színfoltjává válnak Dunaújvárosban. Páhi Péter és Nagy Gergő jóvoltából remek alkotások születtek, születnek. Most egy újabb utcadíszről tudunk beszámolni, ezúttal a Pajtás utcában.

Újra a piacon lesz a Csomagtartóvásár!

Újra a piacon lesz a Csomagtartóvásár!

2024. aug. 15.

A tavaszi kísérletek átütő sikere után nem véletlen, hogy újra a dunaújvárosi piac területén rendezik a Csomagtartóvásár és Bolhapiac sokadalmát augusztus 18-án, vasárnap. Mintegy 140 stand kínálata csalogat!

Stresszkezelés az állásinterjún

Stresszkezelés az állásinterjún

2024. aug. 15.

Számos olyan munkakör van, amelynek betöltéséhez elengedhetetlen a jó stressztűrő képesség, a feszült helyzetek megfelelő kezelése és a megfelelő bánásmód az ideges, követelőző, haragos emberekkel. (X)