Újabb testvérpár a Bikáknál

doszerk - 2024. augusztus 1. 12:00

A korábban igazolt Mikkel Jensen után a dán játékos öccse, a 19 esztendős Mathias Jensen is a DAB hokisainál folytatja pályafutását.

Mint arról a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói beszámoltak, a Sági-testvérek után újabb testvérpár alakult ki csapatuk idei keretében. A közelmúltban bemutatott dán Mikkel Jensen után ugyanis öccse, a junior válogatott Mathias Jensen is csatlakozik a DAB keretéhez. A fiatal támadó tősgyökeres vojensi. Ott született, ott is kezdett bele a jégkorongba és mindvégig aktív tagja volt a kék-fehéreknek, legyen szó U18-ról, U21-ről, vagy épp már a felnőtt bajnokságról. 2022-ben ugyan még csak egy mérkőzés erejéig, de az elmúlt évben már alapemberként számítottak rá a helyi felnőtt csapatban is. Ezt a bizalmat pedig igyekezett legjobb tudása szerint meghálálni: 37 mérkőzésen lépett pályára és összesen 31 pontot (23 gól és 8 gólpassz) szerzett a 2023/2024-es szezonban.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: ma már döntőben bizonyíthat Czifra Bettina Lili

DSTV: ma már döntőben bizonyíthat Czifra Bettina Lili

2024. aug. 01.

Már javában zajlanak a 2024. évi olimpiai játékok – dunaújvárosi versenyzőkért is szoríthatunk. A tornászok részéről például Czifra Bettina Liliért, aki parádés versenyzéssel, a 18. legjobb eredménnyel jutott be az egyéni összetett fináléjába. Trenka János jelentkezett Párizsból, telefonon. Hangkép.

DSTV: tervek és teendők

DSTV: tervek és teendők

2024. júl. 31.

Bár az ország most olimpiai lázban ég, azok a sportolók sem pihennek akik nem vesznek részt az ötkarikás világjátékokon. Van dolga a DKSE röplabda szakosztályának is – Tomanóczy Tibor vezetőedző beszélt a nyári teendőkről, aktualitásokról. Hangkép.

Fényes Eb-szereplés Csehországban

Fényes Eb-szereplés Csehországban

2024. júl. 31.

A Nemzeti Sárkányhajó Európa-bajnokság mellett a Nagy Dunakanyar Evezésen is részt vettek a Dragon Steel SE sárkányhajósai a közelmúltban.

Döntőztek a strandbirkózók

Döntőztek a strandbirkózók

2024. júl. 30.

A strandbirkózók országos bajnokságának harmadik fordulójában is kiadtak magukból mindent a DKSE versenyzői.

Ponterős bekket igazoltak az Acélbikák

Ponterős bekket igazoltak az Acélbikák

2024. júl. 30.

A 26 esztendős finn Jani Kluuskeri a francia Briancon csapatától érkezik a DAB jégkorongozóihoz.

Biztos siker Kanada ellen

Biztos siker Kanada ellen

2024. júl. 30.

Végig vezetve aratott magabiztos, 12-7-es győzelmet Kanada ellen a három DFVE-játékossal feláll magyar női vízilabda válogatott az olimpia csoportkörének második fordulójában.

Várja a jelentkezéseket a DLSZ

Várja a jelentkezéseket a DLSZ

2024. júl. 29.

Még bő egy hétig lehet nevezni a városi kispályás labdarúgó bajokság 2024/2025-ös kiírásának küzdelmeire.