Döntetlennel folytatta a DFC

spigott - 2024. szeptember 23. 15:00

Gólokban gazdag mérkőzésen, az utolsó percben egyenlítve ért el 3-3-as döntetlent Lajoskomáromban a Dunaújváros FC labdarúgó csapata a vármegyei első osztályban.

Kép: DO-archív

Az eddig hibátlan Lajoskomárom otthonában lépett pályára a Dunaújváros FC labdarúgó csapata a Fejér Vármegyei első osztály legutóbbi fordulójában vasárnap délután.

A mieink célja egyértelműen a győzelem megszerzése volt, s ennek megfelelően is kezdték az összecsapást, ugyanis Bata révén már a 13. percben megszerezték a vezetést (0-1). A folytatás azonban nem alakult ilyen szépen, mert a félidei pihenőig nem sikerült növelni az előnyt, sőt, a játékrész utolsó percében Simon találatával egyenlítettek a házigazdák, s hogy a mieink kedve még rosszabb legyen, még négy perc sem telt el a második felvonásból, mikor Kövecses is bevette Bolla kapuját, így a 49. percben már 2-1-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző.

Igyekezett gyorsan tempót váltani együttesünk, s ennek meg is lett az eredménye, mert a 60. percben Tapiska góljával összejött az egyenlítés, de hiába maradt meg a mezőnyfölény, a vendéglátók szűk tíz perccel a lefújás előtt megint magukhoz ragadták az előnyt Kovács találatával (3-2). A véghajrában mindent egy lapra feltéve támadott a harmadik gólért a DFC, mely Szepessy révén másodszor is egalizált a mérkőzés utolsó percében, így végül 3-3-as döntetlennel térhetett haza Lajoskomáromból. Ez egyben azt is jelentette, hogy három mérkőzést követően egy győzelemmel és két döntetlennel állnak focistáink a tabella kilencedik helyén, igaz a mezőny nagy része egy, vagy két meccsel többet játszott a mieinknél.

Lajoskomárom – Dunaújváros FC 3-3 (1-1)
Gólszerzők: Simon, Kövecses, Kovács, ill.: Bata, Tapiska, Szepessy.

Dunaújváros FC: Bolla – Király, Ferenczy, Kiss, Vagyóczki, Dorogi, Tapiska, Bata, Gál, Godslove, Szepessy. Vezetőedző: Gróf András.

A rovat további hírei: Sport

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

2024. szep. 26.

A címvédő Karmacsi mellett már csak az SZP-Asztalos együttese hibátlan a városi kispályás labdarúgók ST Solar csoportjában.

Újra fociztak az ovisok (galériával)

Újra fociztak az ovisok (galériával)

2024. szep. 26.

Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római Városrészi Tagóvodában kedden délelőtt.

Új elnökséget választott a DKSE

Új elnökséget választott a DKSE

2024. szep. 25.

Mátyás Gábor immáron ötödik ciklusát kezdheti meg a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület ügyvezető elnökeként.

A legfiatalabbak is szőnyegre léptek

A legfiatalabbak is szőnyegre léptek

2024. szep. 25.

A Halas Kupán öt, a Csongrádon megrendezett diákolimpián egy éremnek örülhettek a DKSE birkózó szakosztályának ifjú versenyzői.

Kilenc DLSE-érem a tanévnyitó versenyen

Kilenc DLSE-érem a tanévnyitó versenyen

2024. szep. 25.

Remekül szerepeltek újszászi versenyükön a Dunaújvárosi Lábtoll-labda SE gyermek és serdülő korú sportolói a mögöttünk hagyott hétvégén.

DSTV: továbbra is az élmezőnyben

DSTV: továbbra is az élmezőnyben

2024. szep. 24.

Összességében elégedetten értékelte az Olaszországban megrendezett nyíltvízi junior úszó világbajnokságon nyújtott teljesítményét a DKSE tehetséges versenyzője, Kovács-Seres Hunor. Hangkép.

Újra bizonyítottak a veteránok

Újra bizonyítottak a veteránok

2024. szep. 24.

Hét dobogós helyezéssel zárták a DKSE birkózói a Kiskunhalason megrendezett Veterán Kötött- és Szabadfogású Országos Bajnokság küzdelmeit.