Nem volt kérdés, simán nyert a DFC

spigott - 2024. szeptember 29. 15:00

Az eddig harminc gólt szerző csóri csapatnak esélye sem volt a pontszerzésre a Dunaújváros FC labdarúgói ellen szombat délután.

A tabellán második, s eddigi öt meccsén összesen harminc (!) gólt szerző Csór elleni hazai összecsapással folytatta a Fejér Vármegyei I. osztály küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata szombaton délután.

A mieink számára elengedhetetlen volt a három pont megszerzése ahhoz, hogy tapadjanak az élmezőnyre, s a játékosok át is érezték a meccs súlyát, mert már a kezdő sípszót követően magukhoz ragadták a kezdeményezést. Ugyan Gál lövése még elkerülte a vendégek kapuját, a 13. percben Bata ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, és a jogosan megítélt büntetőt Szepessy a bal alsóba vágva megszerezte a vezetést együttesünknek (1-0). A túloldalon Balogh helyzeténél kellett védenie Bolla kapusnak, de a vendégek ezzel el is lőtték minden puskaporukat az első félidőre, s mikor a 23. percben Szepessy fejjel is eredményes volt, már kétgólos fórnak örülhetett a DFC, mely a szünetig magabiztosan őrizte is előnyét (2-0).

Végh Zoltán felvételei

A fordulást követően egy bátrabb csóri gárda jött ki a pályára, s kétszer is tesztelték a hazai hálóőrt az első negyed órában, míg a mieink talán egy kicsit körülményesebbé váltak ellenfelük kapuja előtt. Elég volt azonban egy villanás és végleg eldőlt a meccs, mert Szepessy remekül lefejelt labdájából Godslove került ziccerbe, majd a jobb alsóba helyezve lezárta a lényegi kérdéseket a 67. percben. A hajrá így már semmi izgalmat nem hozott, labdarúgóink összességében simán, 3-0-ra nyerték a találkozót, így négy mérkőzést követően két győzelemmel és két döntetlennel állnak a középmezőnyben, úgy, hogy két meccsel kedvesebbet játszottak riválisaiknál.

Dunaújváros FC – Csór Truck-Trailer 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Szepessy 2, Godslove

Dunaújváros FC: Bolla, Hegedűs, Király, Ferenczy, Tapiska, Vagyóczki, Dorogi, Bata, Gál, Godslove, Szepessy. Vezetőedző: Gróf András.

A rovat további hírei: Sport

Újra jégen az Acélbikák

Újra jégen az Acélbikák

2024. szep. 29.

Miskolcon, a DVTK Jegesmedvék otthonában folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este hat órától.

A Tolna-Mözs sem jelentett akadályt

A Tolna-Mözs sem jelentett akadályt

2024. szep. 28.

Nagyon sima győzelemmel tartotta itthon a három pontot a Tolna-Mözs elleni pénteki bajnokin a Dunaújváros futsal együttese.

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

Remek hajrá, szép siker a címvédő ellen

2024. szep. 28.

Dunaújvárosban szakadt meg a brassói hokisok jó sorozata az Erste Liga péntek esti fordulójában.

DSTV: tornával emlékeztek

DSTV: tornával emlékeztek

2024. szep. 27.

Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a DKSE torna szakosztálya a Pap Zoltán Emlékversenyt, melynek a legendás edzőről elnevezett Pap Zoltán Tornacsarnok adott otthont szeptember 21-én szombaton. Hangkép.

Újra hazai pályán a futsalosok

Újra hazai pályán a futsalosok

2024. szep. 27.

A Tolna-Mözs elleni hazai összecsapáson őrizné meg hibátlan mérlegét az NB II Nyugati csoportjában a Dunaújváros Futsal együttese ma este hét órától.

A címvédő érkezik

A címvédő érkezik

2024. szep. 27.

Az éllovas Brassó elleni hazai összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

Az SZP-Asztalos nyerte a rangadót

2024. szep. 26.

A címvédő Karmacsi mellett már csak az SZP-Asztalos együttese hibátlan a városi kispályás labdarúgók ST Solar csoportjában.