Kulcsszó: börtön

Többszörösen is sáros volt

Többszörösen is sáros volt

2019. július 02. (kedd)

A járőrök Dunaújvárosban ellenőriztek tegnap kora délután egy fiatalt, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a férfi előállítását rendelte el járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése, valamint 200 nap szabadságvesztés letöltése miatt. A rendőrök a 32 éves helyi lakost elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Elkapták és vitték a fogdába

Elkapták és vitték a fogdába

2019. május 01. (szerda)

Tegnap délután elfogtak és a helyi rendőrkapitányságra előállítottak a rendőrök egy 57 éves férfit, akinek körözését a Székesfehérvári Törvényszék elrendelte. A férfit, őrizetbe vételét követően a kijelölt fogdába vitték.

Elkapták és vitték a fogdába

Elkapták és vitték a fogdába

2019. április 08. (hétfő)

A Vasmű úton igazoltattak a járőrök egy 36 éves oroszlányi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Ceglédi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették és a kijelölt fogdába szállították.

Országos toborzást indít a büntetés-végrehajtás

Országos toborzást indít a büntetés-végrehajtás

2018. október 04. (csütörtök)

Újabb jelentős állomáshoz érkezett a férőhelybővítési program: 470 fogvatartott befogadására alkalmas börtön létesül Kiskunhalason, a korábbi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ átépítésével. Ezzel egyidejűleg országos toborzásba kezd a büntetés-végrehajtási szervezet.

Végül nem úszta meg a börtönt

Végül nem úszta meg a börtönt

2018. július 08. (vasárnap)

A rendőrök a Szórád Márton úton ellenőriztek tegnap egy 24 éves újszilvási lakost. A járőrök megállapították, hogy a Ceglédi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, elzárás végrehajtása céljából. A rendőrök a férfit elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt fogdába kísérték.

Börtön helyett a Ligetben lógott

Börtön helyett a Ligetben lógott

2018. július 03. (kedd)

A járőrök Dunaújvárosban, a Petőfi Művészeti Ligetben igazoltattak 2018. július 2-án délben egy helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság korábbi szabálysértési ügye kapcsán elzárás végrehajtása miatt az előállítását rendelte el. A rendőrök az 56 éves férfit elfogták majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Napi jó cselekedet

Napi jó cselekedet

2018. június 19. (kedd)

Egy jóvátételi program keretében hat fogvatartott szépítette a Batsányi úti idősek otthona udvarát kedden.

Végül nem úszta meg a börtönt

Végül nem úszta meg a börtönt

2018. június 09. (szombat)

A Vasmű úton ellenőriztek tegnap egy férfit, akiről megállapították, hogy a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözését rendelte el. A rendőrök a 21 éves helyi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Nem úszta meg a börtönt

Nem úszta meg a börtönt

2017. október 26. (csütörtök)

A Szent György úton ellenőriztek a rendőrök tegnap délelőtt egy perkátai lakost, akinek a Székesfehérvári Törvényszék a körözését rendelte el. A járőrök a huszonhat éves férfit elfogták, majd bevitték a rendőrkapitányságra, ahonnan a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Hiába menekült a börtön elől

Hiába menekült a börtön elől

2017. március 22. (szerda)

Tegnap a rendőrök elfogták azt a húsz éves helyi lakost, akit a Székesfehérvári Törvényszék igencsak keresett, mivel börtönben lenne a helye.

Dékán, a sztálinvárosi vamzer

Dékán, a sztálinvárosi vamzer

2017. február 25. (szombat)

1958 áprilisában új lakója lett Pálhalma fegyintézetének: egy csalás és sikkasztás miatt elítélt címeres gazember. Nem volt rutinos rab, az első büntetését töltötte. Hallomásból ismerte azt a világot, ahová csöppent, hisz sok embert juttatott a rácsok mögé. Dékán fedőnéven ugyanis hivatásos besúgó volt.

Vizsga a börtönkonyhán

Vizsga a börtönkonyhán

2017. február 09. (csütörtök)

Tizennégy fogvatartott és négy reintegrációs őrizet hatálya alatt lévő vizsgázó adott számot elméleti és gyakorlati tudásáról vendéglátó eladói szakmában csütörtökön a mélykúti börtönben.

Halmozottan körözött

Halmozottan körözött

2016. december 03. (szombat)

A rendőrök elfogták azt a férfit, akit a a Dunaújvárosi Járásbíróság, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság is körözött.

Végül csak bekerült a börtönbe

Végül csak bekerült a börtönbe

2016. augusztus 03. (szerda)

A börtönben kellett volna ülnie annak a 33 éves helyi nőnek, akit a rendőrök tegnap délután igazoltattak a Táncsicson.

A börtönben lett volna a helye

A börtönben lett volna a helye

2015. június 14. (vasárnap)

Tegnap délután igazoltattak egy 22 éves férfit, akiről kiderült, hogy jogerős ítélet nyomán börtönben kellene ülnie. A rendőrség őrizetbe vette.