Fitness Challenge 2022

DSTV: eredményhirdetés

DSTV: eredményhirdetés

2022. jún. 22.

Kiváló hangulatú eredményhirdetéssel ért véget a februárban meghirdetett Fitness Challenge 2022. A Hrozik Edit és edzői csapata által megvalósított projekt számos tagot és résztvevőt segített az online és offline edzéssorozattal, a legnagyobb átalakulást elérőket pedig személyesen köszöntötték. Hangkép.

DSTV: másodszorra is sikerrel

DSTV: másodszorra is sikerrel

2022. ápr. 03.

Ismét népszerű volt a Fitness Challenge 2022 edzői által hirdetett nyílt nap, amely immáron a második volt a kezdeményezés résztvevői számára. Az eseménynek ez alkalommal a Decathlon előtti tér adott otthont, ahol visszatérők és újonnan csatlakozók is akadtak. Hangkép.

DSTV: újra nyit a Fitness Challenge 2022

DSTV: újra nyit a Fitness Challenge 2022

2022. már. 25.

Ismét nyílt napot hirdet a közösségi kezdeményezés, derül ki a DSTV összegzéséből. A mozgás szerelmeseit a programhoz támogatóként csatlakozott Decathlon előtti sportpályán várják szombaton. Hangkép.

DSTV: az első közös edzés

DSTV: az első közös edzés

2022. feb. 15.

Először szerveztek nyílt napot a Fitness Challenge 2022 résztevőinek a program megálmodói, derül ki a DSTV összegzéséből. A volt Bánki tornatermében rendezett megmozdulást közös edzés koronázta. Hangkép.

DSTV: először találkoznak

DSTV: először találkoznak

2022. feb. 10.

Mint arról már korábban beszámoltunk Hrozik Edit és edzőtársai elindították a Fitness Challenge 2022 nevére keresztelt kezdeményezést. A program február 1-én kezdődött, a jelentkezés lezártával pedig a résztvevőket személyesen először február 12-én, szombaton várják a trénerek a Bercsényi Miklós utca 2. szám alatti épület tornatermében, vagy ahogy talán többen ismerhetik, a "régi Bánkiban".