Kulcsszó: honosítás

Új honfitársakat köszönthetünk

Új honfitársakat köszönthetünk

2019. március 26. (kedd)

Kedden délelőtt újabb öt fő tette le állampolgársági esküjét a Polgármesteri Hivatal "C" szárnyának rendezvénytermében, Cserna Gábor polgármester jelenlétében.

Újabb tehetséggel gazdagodtunk

Újabb tehetséggel gazdagodtunk

2019. január 10. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia tizenhét éves átlövője csütörtöktől magyar állampolgárként szerezheti a gólokat és idővel talán a válogatottunk oszlopos tagja is lehet majd.

A legszentebb eskü

A legszentebb eskü

2017. augusztus 24. (csütörtök)

Az utolsó, ám a legfontosabb, legünnepibb szakaszához érkezett Lacanyics Irina és Vikol Levente állampolgársági kérelme, hiszen csütörtökön délelőtt letették esküjüket, ezzel hivatalosan is magyar honfitársainkká váltak.

Ők is magyar állampolgárok lettek

Ők is magyar állampolgárok lettek

2017. február 09. (csütörtök)

A csütörtöki napon ketten is megkapták a magyar állampolgárságot a Városháza "C" szárnyának rendezvénytermében kötött eskütételüket követően Cserna Gábor polgármestertől.

Állampolgársági eskütétel

Állampolgársági eskütétel

2015. szeptember 24. (csütörtök)

Mély a tenger és végtelen… De mélyebb szeretetem, mely szülőhazámhoz fűz, és végtelenebb vágyódásom, mely a magyar földre és s magyar nép körébe hazavonz! Ezzel a Horthy-idézettel köszöntötte Cserna Gábor polgármester Moutsogiannis Panagiotist és Bodi Kálmánt a csütörtöki honosítási ünnepségen.

Már magyar állampolgárok

Már magyar állampolgárok

2015. május 14. (csütörtök)

Újabb három városunkban élő, de még külföldi polgár tette le a magyar állampolgársági esküjét ünnepélyes keretek között Cserna Gábor polgármester vezetésével. Régóta élnek már városunkban, Isten hozta és tartsa is meg őket itt nálunk.