Hrozik Edit

DSTV: eredményhirdetés

DSTV: eredményhirdetés

2022. jún. 22.

Kiváló hangulatú eredményhirdetéssel ért véget a februárban meghirdetett Fitness Challenge 2022. A Hrozik Edit és edzői csapata által megvalósított projekt számos tagot és résztvevőt segített az online és offline edzéssorozattal, a legnagyobb átalakulást elérőket pedig személyesen köszöntötték. Hangkép.

DSTV: újabb közös program

DSTV: újabb közös program

2022. máj. 06.

Harmadik alkalommal is nagy sikert aratott a Fitness Challenge 2022 edzői által hirdetett nyílt nap. A Decathlon előtt tartott akció kezdetén Mihályi Fruzsina vezényletével melegítettek be a résztvevők, majd ezt követte a Hrozik Edit által tartott capoeira aerobik edzés. Hangkép.

DSTV: fejlődik a Fitness Challenge

DSTV: fejlődik a Fitness Challenge

2022. már. 16.

Örömteli fejleményekről és tervekről számolt be Hrozik Edit a Fitness Challenge 2022 nevet viselő projekt kapcsán. Mint azt elmondta, egy neves szponzor csatlakozott az akcióhoz, aki a következő nyílt nap helyszínét is biztosítja. Hangkép.

DSTV: először találkoznak

DSTV: először találkoznak

2022. feb. 10.

Mint arról már korábban beszámoltunk Hrozik Edit és edzőtársai elindították a Fitness Challenge 2022 nevére keresztelt kezdeményezést. A program február 1-én kezdődött, a jelentkezés lezártával pedig a résztvevőket személyesen először február 12-én, szombaton várják a trénerek a Bercsényi Miklós utca 2. szám alatti épület tornatermében, vagy ahogy talán többen ismerhetik, a "régi Bánkiban".

DSTV: felkészült az évre

DSTV: felkészült az évre

2022. jan. 14.

Hrozik Edit nagy tervekkel vág neki a 2022-es évnek. A tavalyi esztendő tapasztalatairól, valamint az edző jövőbeni elképzeléseiről beszélgettünk. Hangkép.

DSTV: lendületet meríteni!

DSTV: lendületet meríteni!

2021. már. 11.

Hrozik Edit edző is az online térben próbálja meghozni az emberek kedvét a mozgáshoz. Az általa készített "kihívásvideókról" készített összeállítást a DSTV stábja; a programról elmondása szerint sok pozitív visszajelzés érkezett. Hangkép.