Kulcsszó: LMP

Az LMP és a Jobbik folytatják a közös országjárást

2019. március 12. (kedd)

Bár az LMP elhatárolódik az antiszemita nézetektől, a sorozatos botrányok ellenére is a Jobbikkal együtt járják az országot. Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt azt állította, nem is hallott arról a videóról, amelyen Gyöngyösi Márton a holokauszttal viccelődött. Bár Gyöngyösi szerepelt a kaposvári fórum programjában, végül nem ment el a rendezvényre - írja a hirtv.hu internetes portál.

Önmegsemmisítésbe kezdett az LMP

Önmegsemmisítésbe kezdett az LMP

2018. december 30. (vasárnap)

Az LMP választási eredménye ugyan javult a 2014-es eredményeihez képest, de továbbra sem tudta saját maga árnyékát túlnőni (sőt, most már a parlamentbe sem jutnának be), a Liberálisok pedig összellenzéki koordinációval tudtak egy helyet szerezni a törvényhozásban. Politikai szempontból kudarcos év volt 2018 mindkét fél számára - írja az Origo.

Az LMP nem lép vissza

Az LMP nem lép vissza

2018. április 05. (csütörtök)

Telefonon kerestük Illéssy Istvánt, az LMP-jelöltjét, akitől megkérdeztük, igaz-e, hogy visszalép a Jobbik javára a választáson. Azt mondta, nem, ez az információ rossz. Hozzátette, írt egy bejegyzést a szavazásról az interneten, ez adhatta az ötletet valakinek, és megerősítette, nem lép vissza.

Kampányzáró sajtótájékoztató

Kampányzáró sajtótájékoztató

2018. április 05. (csütörtök)

Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott Pintér Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője.

Szellemi részegség

Szellemi részegség

2018. március 20. (kedd)

Gyurcsány Ferenc feljelenti Vágó Gábort. Az LMP képviselő-jelöltje az ellenzéki egyeztetés után azt mondta, hogy a DK elnöke részeg volt. Vágó azóta elnézést kért.

Vágó Gábor: Gyurcsány berúgva tárgyalt a baloldallal

Vágó Gábor: Gyurcsány berúgva tárgyalt a baloldallal

2018. március 19. (hétfő)

Lezajlott az ellenzék első tárgyalása az egyéni választókerületi koordinációról. Az LMP-s Vágó Gábor a 444-nek sérelmezte, hogy a DK közepesen száraz pogácsával ugyan megkínálta őket, de a Gyurcsány-féle viszkiből nem adott. A Jobbik nem ment el az egyeztetésre - írja az azonnali.hu internetes portál.

Az LMP közvetít Gyurcsány és Vona között

Az LMP közvetít Gyurcsány és Vona között

2018. március 18. (vasárnap)

Úgynevezett kétlépcsős együttműködésre készülhet a baloldal és a Jobbik - erről beszélt a Jobbik európai parlamenti képviselője a Híradónak.