Kulcsszó: lopás

Köszönet és jutalom a tolvajokat lefülelőknek

Köszönet és jutalom a tolvajokat lefülelőknek

2018. május 31. (csütörtök)

A rendőrség, a polgárőrség és a Tolna-Őr biztonsági szolgálat összefogásának köszönhetően elkapták azt a három tolvajt, akik a Parázs Varázson loptak el különböző értéktárgyakat.

Tolvajok is serénykedtek a Családi Hétvégén

Tolvajok is serénykedtek a Családi Hétvégén

2018. május 28. (hétfő)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság több rendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves és egy 35 éves nagyvenyimi, valamint egy 38 éves előszállási lakos ellen.

Lebuktak a tolvajok!

Lebuktak a tolvajok!

2018. május 17. (csütörtök)

Mezőfalvára, a Kossuth Lajos utcába kértek rendőri segítséget mivel egy ingatlan melléképületéből egy Simsont és egy bukósisakot loptak el. A járőrök nem sokkal később azonosították a két helyi elkövetőt, akiket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállítottak, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Tudd biztonságban a bringádat!

Tudd biztonságban a bringádat!

2018. május 09. (szerda)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az országos kerékpár regisztrációs programmal várja az érdeklődőket.

Piát akart lopni, lebukott

Piát akart lopni, lebukott

2018. április 24. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 25 éves dunaújvárosi lakos ellen, aki április 23-án a Béke körúton található bevásárlóközpontból szeszes italt próbált ellopni úgy, hogy az üveget a ruhájába rejtette.

Munkatársát lopta meg

Munkatársát lopta meg

2018. április 19. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. József ellen. A férfi március 18-án egy rácalmási gyár üzemi területén egy munkatársa hátizsákjából ellopta annak pénztárcáját az összes benne lévő pénzzel és iratokkal. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben indított nyomozást a rendőrség munkatársai a napokban lezárták és vádemelési javaslattal éltek az illetékes ügyészségen.

Csalók járják a megyét

Csalók járják a megyét

2018. április 19. (csütörtök)

Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Fejér megyében - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel, miután az elmúlt napokban erre utaló bejelentés érkezett ügyfélszolgálatukra.

Őrizetben a tolvaj

Őrizetben a tolvaj

2018. április 16. (hétfő)

A II. János Pál pápa térre kértek rendőri segítséget tegnap délelőtt, mivel egy Honda típusú személygépjárműből, annak ablakát betörve autósmagnót, pénztárcát és hátizsákot tulajdonítottak el. A járőrök nem sokkal később azonosították a 37 éves helyi elkövetőt és elfogták, majd a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök Ny. Ottót lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Eladta a lopott cuccot

Eladta a lopott cuccot

2018. április 11. (szerda)

A járőrök Kulcson igazoltattak kedd este egy adonyi lakost, akiről megállapították, hogy korábbi főbérlője lakásából különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd értékesítette azokat. A rendőrök a huszonhét éves férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mint gyanúsítottat ki is hallgatták.

Ketten loptak három pár cipőt

Ketten loptak három pár cipőt

2018. április 06. (péntek)

A Dózsa György úton lévő áruházba kértek rendőri segítséget tegnap délelőtt, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy 46 éves és egy 31 éves helyi lakos a ruházati osztályról három pár cipőt lopott el. A kiérkező járőrök rövid időn belül elfogták mindkét elkövetőt, majd gyanúsítottként hallgattak ki őket.

A kocsmából próbáltak lopni

A kocsmából próbáltak lopni

2018. április 04. (szerda)

Baracson, a Kossuth Lajos utcában lévő vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget tegnap hajnalban, mivel tetten értek egy nőt, aki társával az ajtót betörve szeszes italokat próbált meg ellopni. A helyszínre érkező járőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra vitték a husznhat éves helyi lakost, majd nem sokkal később huszonöt éves társát is elfogták. A rendőrök mindkét elkövetőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Beismerte, hogy lopott

Beismerte, hogy lopott

2018. április 01. (vasárnap)

Sárbogárdon, egy Ady Endre úti bevásárlóközpontból érkezett bejelentés a rendőrségre lopásról, tegnap délelőtt. Kiderült, hogy egy pulton felejtett pénztárcát loptak el, a benne található személyi okmányokkal, bankkártyával és pénzzel együtt. Az egyenruhások rövid időn belül elfogtak egy 54 éves helyi lakost, akit előállítását követően lopás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Harmincöt betörés fél év alatt

Harmincöt betörés fél év alatt

2018. március 27. (kedd)

A székesfehérvári rendőrök vádemelést javasoltak a Fejér megyében elkövetett bűncselekmények gyanúsítottjai ellen.

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

Fizetés nélkül akart lelépni a kocsmából

2018. március 21. (szerda)

Egy Apáczai Csere János úti vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy 47 éves helyi lakos a fogyasztását nem volt hajlandó kifizetni, valamint megállapítást nyert, hogy korábban egy Dózsa György úton lévő üzletből is fizetés nélkül távozott. A kiérkező rendőrök igazoltatták, majd a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Lopás miatt körözték

Lopás miatt körözték

2018. március 20. (kedd)

A Velinszky utcában igazoltattak a járőrök tegnap egy 35 éves helyi lakost, akiről kiderült, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki.