Kulcsszó: lopás

Újabb bolti szarka bukott le

Újabb bolti szarka bukott le

2018. február 06. (kedd)

Egy székesfehérvári áruház biztonsági szolgálatának munkatársai kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy pátkai lakos az áruvédelmi eszközök eltávolítását követően mobiltelefon tartozékokat tett zsebre, majd megpróbált fizetés nélkül távozni az áruházból. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 22 éves férfit majd elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

Már az áruházban elkapták a tolvajt

Már az áruházban elkapták a tolvajt

2018. február 05. (hétfő)

Egy sárbogárdi áruház biztonsági szolgálatának munkatársai kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel egy kisbajomi férfi közel húszezer forint értékben elektronikai eszközöket, karórát és sport ruhát próbált meg, a ruházatába rejtve, fizetés nélkül az áruházból kivinni, azonban a biztonsági őrök tetten érték.

Öt autót tört fel

Öt autót tört fel

2018. január 26. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt járműből különböző értéktárgyakat tulajdonított el.

Vádemelés lett a lopás vége

Vádemelés lett a lopás vége

2018. január 25. (csütörtök)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást A. Péter ellen.

A szépítkezés már elmaradt

A szépítkezés már elmaradt

2018. január 17. (szerda)

Az egyik dunaújvárosi áruház alkalmazottai riasztották a rendőrséget tegnap délután, mivel egy nő a táskájába rejtve kozmetikumokat lopott el az üzletből. A kiérkező rendőrök az ötvenkét éves helyi asszonyt elkapták és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Bolti szarkát fogtak

Bolti szarkát fogtak

2018. január 14. (vasárnap)

A Béke körúton lévő áruházba kértek rendőri segítséget tegnap délután. A bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának vezetője tetten ért egy huszonnégy éves tassi férfit, aki egy üveg több ezer forint értékű márkás italt próbált ellopni. A férfit a rendőrök még a helyszínen elfogták és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Így járt az "egyéjszakás" tolvaj

Így járt az "egyéjszakás" tolvaj

2018. január 12. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasoltak az ellen a férfi ellen, aki egy éjszaka leforgása alatt több autót próbált meg ellopni. A bűncselekményekkel megalapozottan gyanúsítható helyi lakos a kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett.

Idejekorán elkapálták magukat

Idejekorán elkapálták magukat

2018. január 08. (hétfő)

Tegnap este a rendőrök házkutatást tartottak Sárbogárdon, a Magyar utca egyik portáján. Meg is találták, amit kerestek, nevezetesen egy rotációs kapát, ami egy korábbi pincebetörés során tűnt el.

Városunkban is garázdálkodott a szlovák csaló

Városunkban is garázdálkodott a szlovák csaló

2017. december 06. (szerda)

Vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást egy szlovák férfi ellen, aki huszonöt magyar városban, csaknem száz esetben összesen 34,5 millió forintot lopott idős emberektől - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-t.

Megtalálta, hazavitte, vádemelés vár rá

Megtalálta, hazavitte, vádemelés vár rá

2017. október 06. (péntek)

Az adonyi rendőrök vádemelést javasoltak egy perkátai lakos ügyében, aki egy irattartó mappát, valamint egy mobiltelefont talált, majd ezeket haza is vitte.

Duplázott az autótolvaj

Duplázott az autótolvaj

2017. október 01. (vasárnap)

Két órán belül a dunaújvárosi járőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint Dunaegyházáról lopott el két autót.

Hamar elfogták a tolvajt

Hamar elfogták a tolvajt

2017. szeptember 15. (péntek)

Igen hamar, mindössze három és fél órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki csütörtökön hajnalban feltörte a Kandó Kálmán téri lángosost.

Vádat emelnek a táskatolvaj ellen?

Vádat emelnek a táskatolvaj ellen?

2017. szeptember 13. (szerda)

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasoltak annak a férfinek az ügyében, aki egy táskát lopott el egy parkoló autóból.

Négy házból lopott, elkapták

Négy házból lopott, elkapták

2017. szeptember 05. (kedd)

A sárbogárdi rendőrök elfogták azt a fiatalkorút, aki a gyanú szerint négy családi házból lopott.

Tetten ért tolvaj

Tetten ért tolvaj

2017. szeptember 01. (péntek)

Egy dunaújvárosi nő egy fehérvári bevásárlóközpontból próbált meg ellopni elektronikai eszközöket és kozmetikai termékeket, de lefülelték.